Euro Pav Design, Popesti-Leordeni, Ilfov - Pavele si pavaje Afisari: 320
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 68
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Oltenitei 226, , Popesti Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0745112288
-------------------------
Web: Internet
  email: office@pavaj-pavele.ro
  site: www.pavaj-pavele.ro

 
Jardiniere  
Detalii  video  

Prin forma placuta si practica jardinierele oferite de Europav Design se potrivesc decorarii curtilor, strazilor, parcurilor sau parcarilor permitand pastrarea curateniei in spatiile publice si private care vor fi decorate cu flori si plante.

Sunt fabricate din beton compact si omogen obtinut prin vibroturnare, rezistente la ciclul inghet-dezghet.

Cel mai important obiect de decor al grădinii sunt florile. Ele dau frumuseţe şi miros îmbietor curţii dumneavoastră. Noi vă punem la dispoziţie o gamă largă de jardiniere pentru a vă bucura de frumuseţea florilor în orice anotimp. Puteţi opta pentru orice colorit al jardinierelor produse de noi.

Jardinierele se pot pune pe balcoane, pe terase sau de-a dreptul în curte. Pot marca aleile pentru a fi înconjurate de bogăţia florilor sau pot fi puse pe suporturi de grădină.

Sunt ideale pentru terase-restaurant de vară, personalizând locul, înmiresmându-l cu ajutorul florilor şi dând o notă de eleganţă şi confort locului. Pe timp de iarnă se pot pune la adăpost pentru ca florile să nu fie afectate de frig şi a se menţine de la un an la altul.

Sunt produse din materiale foarte rezistente la şocuri, la îngheţ-dezgheţ etc. Nu trebuie să vă faceţi griji că s-ar putea măcina, crăpa sau decolora. Puteţi alege produsele noaste cu încredere, deoarece noi punem accentul pe calitate.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video