Detectiv ieftin Bucuresti Afisari: 93
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Detectivi particulari Vizitatori: 26
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Dumbrava Noua, nr.12,bl.M83,scara 2,ap.43,sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0767563705
-------------------------
Web: Internet
  email: office@detectivieftin.ro; contact@detectivieftin.ro
  site: www.Detectivieftin.ro

 
Serviciul de recuperare creante  
Detalii  video  

 Va oferim posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate, de orice natura.Nu trebuie decat sa ne trimiteti documentele care stau la baza creantei dumneavoastra prin fax, e-mail sau posta si in cel mai scurt timp unul dintre specialistii nostri va va contacta pentru preluarea cazului.

PROCEDURA GENERALA DE LUCRU- DETECTIVI RECUPERARE CREANTEPentru a putea demara procedura de recuperare a creantelor dumneavoastra, vom incheia un contract de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra. Noi va garantam confidentialitate totala a informatiilor si datelor cu caracter privat cu care intram in contact pentru solutionarea operatiunilor juridice pentru care suntem mandatati. In acest sens, contractul nostru contine si clauze ferme cu privire la obligativitatea respectarii stricte a confidentialitatii tuturor datelor si informatiilor pe care le aflam ca efect al indeplinirii mandatului incredintat.

Angajarea serviciilor de asistenta, consultanta si reprezentare juridica se face in baza unui contract cu durata de minimum 6 luni. Prin contractarea tuturor serviciilor de asistenta, consultanta si reprezentare juridica, clientului i se ofera toata gama de servicii care vor acoperi intreaga sfera de activitate a clientului.

Avantajul acestui tip de serviciu consta in faptul ca i se asigura clientului consultanta permanenta si avizata, avand la baza opinia unui intreg colectiv de specialisti in domeniul juridic, economic, comercial care sunt la curent cu particularitatile si evolutia problemelor clientului.PROCEDURA AMIABILA sau EXTRA JUDICIARA

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video