ADVOS AUDIT Afisari: 85
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 43
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ionel Perlea , Nr. 11, Et 5, Ap. 21 Sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0724344929; 0314363704
-------------------------
Web: Internet
  email: ontabilitate@advoscontaaudit.ro
  site: www.advoscontaaudit.ro

 
Audit financiar  
Detalii  video  

Auditul intern protejeaza organizatia si consolideaza deciziile la nivel ierarhic superior. Rolul sau s-a schimbat in timp devenind o componenta de baza a factorului decizional, reusind sa duca la imbunatatirea sistemelor de control prin minimizarea riscurilor.

Clientii nostri apeleaza la servicii de audit ca o masura de asigurare a riscului financiar si fiscal ridicat la care sunt expusi in desfasurarea activitatii lor de baza. Serviciile de audit realizate de noi acopera o gama larga de arii ale aceleasi activitati sau ale unor activitati diferite incepand de la auditarea de baza a activitatii prestate pana la cea a intreg sistemului informational cu posibilitatea integrarii subsistemelor in sistem pe structura piramidala. Auditul prin obiectul, consistenta si chintesenta sa confera oricarui aparat managerial confort si asigurare impotriva riscurilor.

Auditul ofera siguranta, punct de plecare in dezvoltare si, bineinteles, utilitate maxima. Am structurat serviciile de audit analizand cererile clientilor nostri astfel:

  • Audit intern
  • Audit de sistem / per sistem & Integrarea sistemului pe structura piramidala
  • Audit financiar
  • Audit contabil
  • Auditul tranzactiilor
  • Audit extern
 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video