Decorimob - Geamuri termopan, rulouri, storuri, jaluzele, pergole, Brasov Afisari: 192
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 62
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Turnului , Nr. 5, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0758880110
-------------------------
Web: Internet
  email: office@decorimob.eu
  site: www.decorimob.eu

 
Covorase electrice incalzitoare  
Detalii  video  

Tehnologia avansată a firelor oferă înălțime minimă (numai 1,8mm), combinată cu un cablu robust de încălzire dublu-izolat. Aceasta înseamnă că puteți pune gresia direct deasupra, cu un strat subțire de adeziv flexibil.

Cablul de incalzire este atașat printr-o serie de bucle la o rețea subțire, dar din fibră de sticlă rezistentă, pentru instalare rapidă. Acest sistem este disponibil într-o gamă de 85, 120, 150 și 200 W/m² ,pentru a se potrivi diferitelor cerințe.

 

Covorașele incalzitoare sunt deosebit de potrivite pentru suprafețele mari. Covorașele de 85 și 120 W/m² sunt ideale pentru proprietățile foarte bine izolate sau pentru proiectele cu o cerință redusă de energie. Sistemul de covorașe este proiectat pentru instalarea în pardoseli din gresie, ceramică sau piatră naturală.

 

Acest sistem este potrivit pentru toate aplicațiile, oferind încălzire primară sau secundară în fiecare cameră sau pentru proiecte care se potrivesc cu regulamentele construcțiilor.

 

Specificații tehnice: Elementul încălzitor: Cablu de dublu-conductor izolat şi pre-dimensionat într-o plasă de fibră de sticlă Tensiune nominală: 220 – 240V, 50Hz Lățimea covorașului: 500mm Grosimea covorașului: 2-3mm Izolator interior: ETFE Izolator exterior: ETFE Puterea nominală: 85, 120, 150 și 200W/m² Lungimea cablului de alimentare: 3m Dimensiuni

Certificate de calitate:

De la 1m la 30m

BEAB, CSTB, CE

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video