Deratdezin Vest dezinsectie, dezinfectie, deratizare Timisoara Afisari: 106
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Deratizari, dezinsectii Vizitatori: 45
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Constructorilor, Nr. 4, Sacalaz, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256363710; 0757527639
-------------------------
Web: Internet
  email: deratdezin.vest@yahoo.com
  site: www.deratdezinvest.ro

 
Servicii deratizare  
Detalii  video  

Ce înseamna “deratizarea”?“

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate de toți factorii interesați pentru reducerea substanțiala a populației de șoareci și șobolani și menținerii acestora la un nivel numeric redus.

Modul de acționare

Ca și în cazul dezinsecției se efectuează profilactic ( de prevenire) și curativă ( de eliminare). În țara noastră se poate întâlni un număr mare de rozătoare, grupate în șase familii, cu peste 35 de specii și subspecii, caracterizate prin însușiri de viață puțin întâlnite la alte animale, care explică rolul dăunător sub aspect economic, odată pătrunse într-o clădire, rozătoarele pot roade cablurile, distruge  rezerve de hrană sau alunga clienții, precum și al menținerii și răspândirii unor boli deosebit de grave.

 

 

Pericolul mare îl reprezintă dezvoltarea excesivă și creșterea permanentă a dinților incisivi, cu ajutorul cărora acestea rod, distrug și consumă cantități enorme de produse agroalimentare.

Rozătoarele transmit numeroase boli infecto-contagioase grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infecțios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfecțiile alimentare, pseudopesta aviară, pesta porcină, turbarea, teniazele etc. 

 

Acţiunile de deratizare se efectuează în general primăvara şi toamna când resursele de hrană din zona culturilor agricole se împuţinează şi temperaturile exterioare devin tot mai coborâte.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video