Someone jaluzele Mangalia Afisari: 202
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Constantei, , Bl. B1, Mangalia, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0721558328; 0751619759
-------------------------
Web: Internet
  email: office@some1.ro
  site: www.some1.ro

 
Panel Japonez  
Detalii  video  

Un panel japonez imbina eleganta tipic europeana cu optimizarea spatiului si intimitatea data de sistemele tipic asiatice.

Panelurile sunt aprieciate deoarece permit imbinarea formelor, a culorilor si texturilor cum niciun alt sistem de perdele nu o face.

O caracteristica deosebita este conferita de forma cuprinzatoare ce permite reflectia si filtrarea eficienta a luminii. In pozitia deschis, panourile se aliniaza unul in spatele celuilalt ingaduind cu generozitate luminii sa patrunda in interior, panourile formeaza un ecran compact, protector permitand controlul total al intensitatii luminoase si un grad sporit de intimitate. Folosite ca o excelenta solutie de divizare a spatiului vital, pot reprezenta adaptarea perfecta la stilul modern de viata. Colectiile de materiale pot satisface toate exigentele.

Panelul japonez se poate comanda incepanad de la 2 pana la 5 canale de culisare. latimea benzi se poate efectua in functie de latime sinei.

INSTALARE ▪ instalare in plan vertical pe tavan ▪ instalare in plan vertical lateral pe perete ▪ se pot instala 2 sau mai multe sine alaturate sau in prelungire

Pe cat posibil, recomandam ca panelul sa cada pana la 1-2 cm deasupra podelei, pentru un aspect cat mai placut.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video