Someone jaluzele Mangalia Afisari: 202
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Constantei, , Bl. B1, Mangalia, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0721558328; 0751619759
-------------------------
Web: Internet
  email: office@some1.ro
  site: www.some1.ro

 
Jaluzele verticale  
Detalii  video  

Jaluzelele Verticale au reprezentat dintodeauna cea mai buna alegere pentru decorarea unei incaperi, mereu elegante, practice si placute.

Spre deosebire de jaluzele orizontale, jaluzele verticale sunt mai putin susceptibile de a colecta praf, in primul rand datorita faptului ca ele stau vertical. Ele se trag in lateral, spre deosebire de ridicare si coborâre in cazul orizontalelor. În general, au nevoie de mai putin forta de tragere si sunt mai rapide in functionare.

Jaluzele verticale sunt disponibile în plastic(PVC) plat sau curbat, material textil (tesatura), material din aluminiu. Ele se pot confectiona dupa preferinta clientului, in conbinatii de culori, asezarea lor intr-un anumit mod sau fel, totul la alegerea, dorinta si imaginatia clientului; se pot confectiona si "pe plan inclinat" cu un sistem special de sine. Jaluzele verticale se monteaza in cadrul gemului sau cat toata dimensiunea camerei, functionand foarte bine unde sunt usi si ferestre glisante.

Jaluzelele verticale sunt prezente in birouri, in case particulare si in alte spatii interioare. O caracteristica importanta a jaluzelelor verticale, este usurinta inlocuirii lamelelor deteriorate sau care si-au pierdut aspectul natural cu altele noi. Ele pot fi usor demontate si inlocuite cu altele noi. Deasemenea este posibil de a inlocui toate benzile, pastrand numai sistemul de culisare care cu siguranta este o solutie mai ieftina in comparatie cu achiztionarea unei jaluzele noi.

Avantaje jaluzele verticale: Datorita umbrei pe care o creeaza intr-o incapere, jaluzelele verticale asigura un plus de racoare in perioada calda a anului. Jaluzele verticale au si rolul de a va proteja intimitatea dumneavoastra si a familiei, dandu-va posiblitatea de a va creea intimitate fata de privirile trecatorilor sau a vecinilor. Disponibile intr-o gama larga de culori si modele, jaluzelele verticale satisfac toate gusturile si cerintele estetice necesare decorarii unei locuinte sau a unui birou.

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video