Someone jaluzele Mangalia Afisari: 202
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Constantei, , Bl. B1, Mangalia, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0721558328; 0751619759
-------------------------
Web: Internet
  email: office@some1.ro
  site: www.some1.ro

 
Jaluzele orizontale  
Detalii  video  

Jaluzele orizontale de aluminiu - imagine moderna si eleganta, decorative si functionale totodata, oferind intimitate in timpul zilei. Mereu si pe buna dreptate au fost considerate unul dintre cele mai practice tipuri de jaluzele.

Cu un aspect placut, se incadreaza perfect atat in atmofera incarcata de birou, cat si in mediul cald si confortabil de acasa. Cu excelente proprietati de protejare impotriva razelor solare, simplu de intretinut, jaluzelele orizontale pot fi stranse compact in partea de sus a ferestrei pentru a va oferi intreaga imagine exterioara, sau pot fi lasate in jos acoperind astfel toata suprafata ferestrei.

lamelele jaluzelelor orizontale sunt confectionate din cel mai bun aliaj de aluminiu ce-si pastreaza luciul timp indelungat, intr-o paleta larga de culori. Din gama larga de culori va puteti alege ce se potriveste mai bine interiorului dumneavoastra.

Avantaje jaluzele orizontale: Indiferent daca doriti umbra sau intimitate, jaluzelele orizontale din aluminiu reprezinta un accesoriu important care ofera o nota in plus de eleganta casei dumneavoastra. Gama variata de culori (peste 80 la numar) este menita sa asigure un ambient placut in camera unde sunt utilizate, astfel incat puteti realiza usor un echilibru cromatic intre jaluzelele orizontale si peretii camerei.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video