PARTNER CORPORATION Afisari: 119
Categorie: COMERT >> Cantare electronice Vizitatori: 41
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Chitilei, Nr.16, Sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723254508
-------------------------
Web: Internet
  email: balantefarmaceutice1@india.com
  site: www.balante.ro

 
Calibrare pipete  
Detalii  video  

Cantar calibrare pipete MYA 21.4Y.P

Noua generație de microbalante  a fost conceputa pentru a raspunde celor  mai înalte exigente  in procesele de masurare a maselor. Microbalantele   MYA 4Y.P  au fost special concepute pentru calibrarea pipetelor cu piston.Incinta de cantarire  a balantei este special conceputa pentru calibrarea pipetelor cu piston. Modul de realizare a capacului superior  facilitează introducerea cu usurinta a varfului pipetei si in acelasi timp  elimina influenta  curentilor de aer care apar în timpul operarii.

Procesul de calibrare este efectuat într-o cameră de cântărire închisă. Principala aplicație a seriei MYA / P este de a calibra  pipete, dar prin inlocuirea incintei speciale cu un platan standard  se poate utiliza ca o microbalanta cu utilizare clasica 

Sistemul  de calibrare interna automata menține o precizie si o acuratete  excelentă in toata plaja de masurare. Dispozitivul este alcătuit din două componente principale separate : un indicator electronic cu touch-screen color și un dispozitiv de măsurare mecanic . Astfel , separarea celor doua componente  elimină  influența caldurii generate de componentele indicatorului electronic asupra dispozitivului mecanic. In  plus aceasta solutie ajuta la eliminarea  șocurilor și vibrațiilor cauzate de către utilizatorii care operează asupra indicatorului balantei. Toate elementele  microbalanței sint realizate din sticlă și metal pentru a se elimina  influenta campurilor electrostatice asupra procesului de cântărire.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video