PARTNER CORPORATION Afisari: 119
Categorie: COMERT >> Cantare electronice Vizitatori: 41
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Chitilei, Nr.16, Sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723254508
-------------------------
Web: Internet
  email: balantefarmaceutice1@india.com
  site: www.balante.ro

 
Balante pentru controlul umiditatii  
Detalii  video  

Balanta pentru controlul umiditatii MA 50/1.X2

Analizoarele de umiditate din familia MA X2 sunt instrumente de măsurare hi-tech proiectate pentru determinarea rapidă a conținutului de umiditate relativă si a conținutului de masă uscată în diferite eșantioane de substanțe.. Seria  MA X2 este echipata cu un  afisaj  touchscreen color foarte prietenos in utilizare. Utilizatorul are posibilitatea de configurare a panoului de control ce poate contine  taste virtuale , câmpuri de informații personalizate și etichete programabile. Procesul de uscare poate fi efectuat pentru orice temperatură și ,datorită bazelor de date , pot fi definite  procese  de uscare speciale , particularizate  pentru anumite produse.

BAZA DE DATE Sistemul informațional al seriei MA X2  se bazează pe 6 baze de date, permițând mai mulor operatori să aiba acces la o multitudine de date , setari si configurari particularizate conform unor procese definite. Masuratorile pot fi memorate si supuse unor analize ulterioare. Cele 6 baze de date sunt : • Baza de date cu utilizatori - pana la  100 utilizatori • Baza de date cu produse -pana la 5000 produse • Baza de date cu clienti – pana la 100 clienti • Baza de date pentru ambalare – pana la 100 memorii • Baza de date pentru programe de uscare- pana la  200 programe • Baza de date cu rapoarte de uscare  - pana la 5000 rapoarte   Interfața USB asigură transferul rapid precum si copierea rezultatelor  din măsurători, rapoarte, baze de date intr-un  calculator sau intr-un alt analizor de umiditate. Accesul de la distanță la analizorul de umiditate permite gestionarea datelor on-line. Cooperarea cu aplicatia E2R permite gestionarea externa a datelor si informatiilor memorate in analizor.

 Seria MA X2 este oferita cu capacitati  maxime  de la 50g / 0,1 mg la 210g / 1mg. Conținutul de umiditate se măsoară cu precizia de 0,01% (0,001% pentru probele mai mari decât 1,5g). Temperatura maximă de uscare este de 160C (există si o optiune pentru  extindere a temperaturii maxime pana la 250C ). Funcționalitatea analizoarelor de umiditate este extinsa prin folosirea  setului  pentru determinarea  permeabilitatii  la vapori de apă.Valoarea permebilitatii reprezinta un parametru indispensabil în industria pielariei  pentru determinarea proprietăților igienice ale pielii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video