FIXMYPC Solutii IT complete pentru companii Bucuresti Afisari: 137
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 51
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Viitorului , nr. 138, et. 2, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314252361
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fixmypc.ro
  site: www.fixmypc.ro

 
Audit de securitate  
Detalii  video  

Una dintre problemele majore de astăzi este faptul că in cele mai multe companii și institutii se consideră că exista protejare a programelor si platformelor utilizate. Cu toate acestea, statisticile raportează că peste 70% dintre site-uri pot fi atacate.

Auditul de securitate reprezinta verificarea sau inspectia platformelor utilizate, asigurarea respectarii unor cerinte clare de securitate. Se poate aplica pentru intreaga companie sau poate sa fie specifica unui departament, unui proiect sau unei anume linii stabilite.

 

Tipuri de audit securitate IT

  • Audit tehnologic de produs de inovare: urmareste reducerea riscului tehnologic si a unor noi costuri de investitii de produse, precum si accelerarea sosirii produsului pe piata.
  • Audit comparatie inovatoare: reprezinta o analiza a abilitatilor inovatoare ale societatii audit IT, in comparatie cu concurentii sai. Acest lucru necesita o examinare a instalatiilor de cercetare si dezvoltare ale companiei, precum si rezultatele sale in producerea de noi produse.
  • Audit pozitie tehnologica: reprezinta o analiza a tehnologiile pe care le are in prezent compania si cele ce mai trebuie sa fie adaugate. Tehnologiile sunt caracterizate ca fiind fie “de baza”, “cheie” sau “in curs de dezvoltare”.

Securitatea informatiilor de audit, reprezinta o parte esentiala a oricarui audit de securitate IT. Audit de securitate IT se aplica in securitatea fizica a centrelor de date si securitatea logica a bazelor de date, servere si componente de infrastructura de retea.

 

Servicii audit securitate IT puse la dispozitie de echipa de specialisti FixMyPC:

  • Evaluarea sistemelor si proceselor existente care sa asigure datele companiei;
  • Determinarea riscurilor unei societati active de informatii si de a ajuta la identificarea unor metode pentru a minimiza aceste riscuri;
  • Asigurarea ca informatiile proceselor de management sunt in conformitate cu legile specifice IT, politicile si standardele.

Suntem o companie formata dintr-o echipa tanara ce se remarca printr-o experienta considerabila in domeniul auditului de securitate IT si avem capacitatea de a oferi cele mai bune servicii in domeniu. Specialistii nostri realizeaza audit de securitate IT pentru baze de date, aplicatii, sisteme de operare si infrastructura IT, plus multe alte tipuri de sisteme detinute si controlate.

Astfel, realizam servicii de audit securitate IT pentru companii mici si mari, la preturi accesibile.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video