FIXMYPC Solutii IT complete pentru companii Bucuresti Afisari: 137
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 51
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Viitorului , nr. 138, et. 2, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314252361
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fixmypc.ro
  site: www.fixmypc.ro

 
Securitate IT  
Detalii  video  

Securitatea IT. Securitatea datelor informatice – Criptare PC Apeleaza la serviciile noastre de Securitate IT la preturi accesibile.

 

Securitatea IT reprezinta o grija majora a companiilor care stocheaza date importante despre contabilitate, proiecte confidentiale, bugete, clienti si pentru alte aspecte ale fiecarui domeniu de activitate in parte.

Controlandu-se o capacitate mare de date informatice, nevoia de accesare rapida a acestora (aici fiind necesar si serviciul de arhivare electronica), posibilitatea utilizarii programelor instalate intervine atentia crescuta pentru serviciul de securitate IT.

Importanta serviciului de securitate IT

Securitatea datelor informatice trebuie inclusa in managementul oricarei companii si nu tratata ca pe un serviciu optional. Odata cu avansarea tehnologiei, suntem tot mai supusi unor riscuri de atac/virusare a echipamentului hardware si software, ceea ce este foarte riscant pentru orice business.

Tot odata cu avansarea tehnologiei si securitatea IT poate fi mai sigura daca se achizitioneaza acest serviciu de la o companie specializata. Acest serviciu oferit de compania FixMyPC incepe cu un audit securitate IT in urma caruia se stabileste gradul de urgenta si pasii urmatori necesari unei securitati adecvate.

Serviciul de audit securitate IT este o componenta esentiala si pentru ca ulterior sa aveti un sistem IT sigur din punct de vedere al securitatii datelor informatice si pentru a putea fi rezolvate rapid eventualele riscuri cum ar atacurile ransomware.

 

Securitatea datelor informatice si importanta acestora intr-o companie in functie de gradul de siguranta:

Gradul 0: reprezinta serviciul de securitate IT care protejeaza absolut toate datele unei companii atat pentru accesarea acestora de catre persoane neautorizate, dar si pentru pastrarea/recuperarea lor in situatii de virusare a echipamentului. Aici, dar si in cazul urmatoarelor grade prezentate, este necesar un back up al datelor permanent.

Gradul 1: cuprinde securizarea datelor vitale pentru companie. Acestea sunt accesate de un grup restrans de persoane autorizate.

Gradul 2: reprezinta securitatea datelor informatice impotriva utilizarii de catre anumite persoane din interiorul firmei, astfel eliminand riscuri ce ar putea aduce prejudicii activitailor operationale.

Gradul 3: cuprinde informatiile a caror accesare de catre persoane din afara companiei ar avea efecte negative semnificative asupra business-ului clientilor nostri.

Gradul 4: face referire la datele ce nu sunt incluse in celelalte grade de securizare, sunt in numar mai mare, insa impactul pierderii lor nu este unul foarte mare asupra companiei.

 

De ce sa alegeti compania FixMyPC pentru serviciul de securitate IT?

Pentru ca oferim un serviciu complet de securitatea datelor informatice, ce cuprinde servicii precum audit securitate IT, efectuam pasii de instalare, configurare si testare a echipamentelor hardware si software, cripare PC, ajutandu-va astfel sa va securizati datele informatice la cel mai inalt nivel tehnologic.

Pretul acestui serviciu este unul ieftin comparativ cu raportul de valoare adaugata oferita companiei dumneavoastra prin multumirea pe care o veti avea odata cu protejarea si asigurarea activitatii cu minim de riscuri asumate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video