Nordic Urbantec - Automatizari porti, usi de garaj, casa inteligenta, Botosani Afisari: 190
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Nationala, Nr. 215, Botosani, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0755484105; 0231516051
-------------------------
Web: Internet
  email: office@urbantec.ro
  site: www.urbantec.ro

 
USI RULOU INDUSTRIALE  
Detalii  video  

Multumita constructiei, sistemul de ghidare verticala si absentei sinelor de ghidare orizontala, usa rulou poate fi instalata in aproape orice cladire. Alte mecanisme pot opera in spatele golului de montaj, nu ocupa spatiu in fata sau in interiorul cladirii, fiind necesari doar 300-600mm deasupra golului de usa, avand dimensiuni maxime de 8m latime si 6m inaltime.

 

Sectiunile de aluminiu din care este facuta usa sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru a asigura o mai buna izolare de-a lungul intregului perimetru. Lamelele din care este construita usa industriala tip rulou asigura stabilitate si rezistenta la actiuni mecanice. Suprafata profilului de aluminiu se caracterizeaza printr-o foarte buna durabilitate a culorii. Lamelele au o rezistenta marita la frecare si asigura si rezistenta impotriva actiunii agentilor atmosferici.

Utilizarea eficienta si silentioasa a usii este asigurata de sinele pentru ghidare, echipate cu perii anti-derapare pe margini si un motor silentios si compact.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video