Nordic Urbantec - Automatizari porti, usi de garaj, casa inteligenta, Botosani Afisari: 190
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Nationala, Nr. 215, Botosani, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0755484105; 0231516051
-------------------------
Web: Internet
  email: office@urbantec.ro
  site: www.urbantec.ro

 
USI ARMONICE  
Detalii  video  

Usile armonice comercializate de Urbantec sunt versatile, inovative si cu un design special gandit, fara sina inferioara, ofera utilizare la maxim a spatiului de care dispuneti. Usa armonica se poate realiza pana la 33m latime si 7m inaltime. Pentru situatiile de urgenta sau pentru economisirea energiei termice se poate utiliza usa pietonala incastrata in blatul usii armonice. Panourile sunt vopsite in camp electrostatic si sunt tratate anti-coroziune. Suprafata este neteda si poate fi vopsita fata-verso in diferite culori.

 

DESCRIERE TEHNICA:

  • Usile armonica sunt formate din panouri de otel cu grosime de 52 mm latime de 750/1420 mm si inaltime  de 2200/7000 mm, cu toc de aluminiu si sina de glisare din otel galvanizat.
  • Etansarea este realizata cu perii de PVC ( sus si jos) si garnituri din EPDM pe lateral.Toate accesoriile( balamale, carucioare de glisare, maner si blocatori) sunt vopsite in culoarea neagra.
  • Motorul usii armonica este proiectat pentru o folosire intensiva avind incorporat si un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenta cand nu exista curent electric.
  • Optional se poate opta pentru: fotocelule, detector acustic-luminos, deblocator cu maner si cheie montat pe tocul lateral, ferestre cu colturi rotunjite( 500 – 600 mm), grile de ventilatie, mecanism antipanica cu unul sau doua puncte de inchidere, zavor exterior, usa pietonala cu sau fara prag.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video