Nordic Urbantec - Automatizari porti, usi de garaj, casa inteligenta, Botosani Afisari: 190
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Nationala, Nr. 215, Botosani, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0755484105; 0231516051
-------------------------
Web: Internet
  email: office@urbantec.ro
  site: www.urbantec.ro

 
Usi de garaj sectionale rezidentiale  
Detalii  video  

Creste valoarea casei tale cu usile de garaj comercializate de URBANTEC.

1. Izolare termica

Usile de garaj sectionale RTH comercializate de Urbantec sunt formate din panouri din otel cu o grosime de 42mm, umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila. Usile prezinta garnituri elastice si chedere dublate, pentru o izolare termica superioara, pe toate cele patru directii. Acestea sunt rezistente la schimbari bruste de temperatura.

2. Calitate si design

Estetica locuintei este un factor determinant in alegerea usii de garaj, deoarece aceasta trebuie sa fie parte integranta din arhitectura generala. In ultimul an, tendintele internationale acorda o atentie sporita usilor cu un design special, personalizate si individualizate la cererea fiecarui client. Nu este un lucru usor, insa un produs de calitate cu un aspect deosebit face diferenta!

Cu panouri din lemn in nuante speciale, imbracate cu materiale textile, metal sau chiar mozaic, usa de garaj este acum vedeta casei tale. Gama de usi de la Urbantec cuprinde culori si texturi variate, perfecte pentru realizarea unei usi de garaj unicat. Urbantec recomanda asortarea paziilor cu tocurile si profilele, pentru un aspect armonios si un stil arhitectural modern.

 

3. Termene de livrare

In functie de modelul de usa ales, termenul de livrare poate fi de cateva zile, saptaman sau... chiar luni. De ce luni? Pentru ca, de exemplu o usa de garaj unicat, imbracata manual in mozaic are zeci de milioane de piese care trebuie atent fixate, pentru a se imbina perfect functional si estetic. In plus, o astfel de usa are nevoie de etape diferite de tratare si de protejare a panourilor, intre etapele de executie.

Pentru a va incadra in timp si pentru a comanda corect tipil de usa de care aveti nevoie, solicitati

suportul reprezentantilor Urbantec.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video