Marinstal Best - Instalatii termice, sanitare si climatizare, Pitesti Afisari: 151
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii sanitare (canalizare, contorizare) Vizitatori: 49
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Liviu Rebreanu, Bl. A3, Sc. A, Ap. 1, parter, Pitesti, judetul Arges
-------------------------
Phone: Telefon
  0745196260; 0762932351; 0348445712
-------------------------
Web: Internet
  email: office@marinstal-best.ro
  site: www.marinstal-best.ro

 
Instalatii hidro  
Detalii  video  

Pentru a avea apa rece, apa calda, si mai ales canalizare, la dispozitie oricând, oriunde si oricât, MARINSTAL BEST va pune la dispozitie un pachet de instalatii hidro si serviciile aferente care sa vina în ajutorul dvs când va costruiti o casa, un imobil sau va reamenajati o baie, bucatarie.

Instalatiile hidro cuprind: electropompe, filtre pentru apa, contoare, rezervoare pentru apa, robineti, racorduri, tevi, sisteme de canalizare, etc.

În ceea ce priveste serviciile aferente intalatiilor hidro, va ajutam sa va faceti o imagine cât mai exacta asupra a cum vor arata obiectele sanitare în bai si bucatarii, sprijinindu-va din punct de vedere tehnic pentru a face cea mai buna alegere în functie de cerintele dvs. Acest lucru este foarte important în faza de montaj al tevilor, o modificare radicala a obiectelor sanitare stabilite la început poate sa conduca la manopera suplimentara semnificativa si costuri semnificativ majorate.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video