ABIL SERVICE reparatii electrocasnice Brasov Afisari: 228
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 76
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Baba Novac, nr. 80, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0727650082; 0746824290
-------------------------
Web: Internet
  email: abil_service@yahoo.com
  site: www.abilservice.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Suntem o firma specializata in reparatii electrocasnice cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Dispunem de personal tanar calificat ce merge regulat la cursuri de specializare pentru noile modele de electrocasnice care au devenit din ce in ce mai complexe. In urma acestor ani noi am depus foarte multa munca pentru acest domeniu, iar din asta facem o provocare pentru care vom raspunde cu foarte mare placere. In prezent compania noastra efectueaza servicii de reparatii atat la domiciliul clientului, cat si in laboratorul propriu dotat cu aparatura moderna, testere pentru diagnosticarea defectelor, prese pentru scos rulmenti etc.

ABIL SERVICE a acumulat de-a lungul anilor un numar mare de clienti, bazandu-se pe seriozitate si calitate. Suntem una din putinele firme specializate in reparatii masini de spalat vase, masini de spalat rufe, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, aragazuri, cuptoare electrice, uscatoare de haine, avand contracte cu cele mai mari firme si distribuitori de piese din tara.

Echipele noastre de tehnicieni intuiesc problema din discutia pe care o vor avea cu dumneavoastra la telefon si vor fi pregatiti cu piesele de schimb necesare ca reparatia aparatului sa fie executata la domiciliul dumneavoastra, cat mai profesionist si cat mai rapid, iar dumneavoastra sa scapati de asteptarea atat de neplacuta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video