Auto Agusta Service Roti Afisari: 141
Categorie: AUTO MOTO >> Vulcanizari, echilibrari roti Vizitatori: 71
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Libertatii , Nr.43, Glina, sat Catelu, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0726761939
-------------------------
Web: Internet
  email: office@autoagusta.ro
  site: www.autoagusta.ro

 
Geometrie auto 3D  
Detalii  video  

Auto Agusta service roti presteaza servicii de cea mai buna calitate, la cele mai inalte standarde, pentru masina ta. Unul dintre serviciile pe care le oferim clientilor nostri este acela de geometrie auto 3D, cu un aparat performant, asa cum putine pot fi gasite in Bucuresti.

Aparatul cu care lucram pentru geometrie roti 3D beneficiaza de cea mai complexa baza de date pentru autovehicule, sunt incluse 20.000 de modele de autoturisme, masini 4x4, autoutilitare si furgonete. Aceasta baza de date complexa este valabila pentru Statele Unite ale Americii: America de Sud (Brazilia), America de Nord (Mexic), Asia, Australia, Africa de Sud, Europa de Nord si Europa de Sud.

Baza noastra de date cuprinde si modele de autovehicule nou lansate, care nu sunt cuprinse in bazele de date ale reprezentantelor oficiale din tara noastra, astfel incat, la service-ul nostru vin clienti de calibru, nemultumiti de modul in care au fost tratati la reprezentanta, sau de cum li s-a facut geometria rotilor “din ochi”.

Geometriia auto reprezinta o operatiune foarte importanta in exploatarea cat mai corecta a masinii. Daca aceasta operatiune nu este efectuata corespunzator, poate interveni fenomenul de uzura prematura sau neuniforma a anvelopelor, ceea ce modifica directia masinii; astfel, directia de rulare nu mai este liniara.

In service-ul nostru, specializat pe servicii pentru roti, beneficiati de aparatura si echipamente performante, de ultima generatie in domeniul geometriei 3D; aparatul cu care realizam operatiunile se numeste John Bean; echipa care lucreaza cu acest aparat a fost special instruita si are experienta in domeniu; astfel de interventii necesita exactitate, de aceea e nevoie de o echipa profesionista si experimentata pentru aceste operatiuni. De asemenea, amintim timpul de asteptare foarte scurt si un timp de executie redus.Preturi:

Axa fata turisme 50 lei

Axa fata spate turisme 80 lei

Suv 80 lei

Duba microbuz 80 lei* TVA inclus

Pentru programari, informatii suplimentare si orice alte detalii legate de servicii geometrie 3D, contactati Auto Agusta Service roti, prin intermediul telefonului sau formularului de contact online.Program : L-V: 8 - 18; S: 8-14; D: inchis

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video