Wylze Logistik, Furnizor de echpamente si utilaje logistice - Ploiesti Afisari: 252
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Utilaje pentru constructii (inchirieri) Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Rezervoarelor, Nr.2, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0244592885; 0726370764
-------------------------
Web: Internet
  email: robert.filip@wylze.ro; office@wylze.ro; sales@wylze.ro
  site: www.wylze.ro

 
Vibratoare de beton Wacker Neuson  
Detalii  video  

Vibratoarele de beton Wacker Neuson interne sau externe sunt solutia ideala pentru compactarea betoanelor, avand cel mai bun raport performanta-pret. 

Vibratoare interne de inalta frecventa - cu sau fara convertizor de frecventa încorporat, dotate in standard cu cablu de alimentare cu lungime de 15 ml. Disponibile în variante cu lancea de grosimi diferite (între 38 si 65 mm), cu tratament termic pe toata suprafata lancei sau doar partial, avand lungimea furtunului de protectie de 5, 10 sau 15 ml. 

Vibratoare interne modulare - disponibile in variante cu lancea avand diametrul între 25 mm si 65 mm, furtun de protectie cu arbore flexibil cu lungimi între 0.80 ml si 9 ml. Motoare in variante electrice monofazice sau termice. 

Vibratoare externe - monofazice sau trifazice, in variante cu sau fara convertizor de frecventa incorporat, pentru cofrajele de beton, pentru fabricile de prefabricate sau pentru benzile de transport. Vibratoarele externe destinate cofrajelor au ca accesoriu sisteme de prindere universale care sunt compatibile cu principalele tipuri de cofraje (Doka, Peri, Meva, etc). 

 
Galerie foto (7)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7]
Prezentare video