Wylze Logistik, Furnizor de echpamente si utilaje logistice - Ploiesti Afisari: 252
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Utilaje pentru constructii (inchirieri) Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Rezervoarelor, Nr.2, Ploiesti, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0244592885; 0726370764
-------------------------
Web: Internet
  email: robert.filip@wylze.ro; office@wylze.ro; sales@wylze.ro
  site: www.wylze.ro

 
Excavator pe senile Wacker Neuson  
Detalii  video  

Excavatoarele conventionale pe senile Wacker Neuson sunt disponibile in clase aflate intre 0.8 tone si 14 tone si reprezinta solutia perfecta pentru orice domeniu de utilizare. Datorita functiilor inovatoare, a detaliilor bine gandite si a diferitelor accesorii, excavatoarele Wacker Neuson se ridica intotdeauna la nivelul cerintelor de exploatare, avand in dotare standard circuitul suplimentar pentru piconaj.

Printre cele mai importante avantaje si optiuni, in functie de model, se poate enumera: 

- sistem VDS (vertical digging system) - sistem inteligent, inovativ si patentat, care permite sasiului superior se incline cu pana la 15 grade, ramanand astfel in pozitie perpendiculara cu solul. Poate compensa pante cu o inclinatie de pana la 27 grade, avand o eficienta cu 25% mai mare asupra costurilor si duratei de excavare. 

- sistem Dual Power - sistem de angrenare auxiliar format din motor electro-hidraulic, care poate inlocui cu succes motorul diesel montat pe utilaj. Datorita acestui sistem emisiile poluante sunt 0, excavatorul putand lucra si in spatii inchise. Se poate monta doar pe excavatorul 803. 

- sistem Easy Lock - sistem de cuplare rapida a cupei care permite schimbarea rapida a accesoriilor, fara ca operatorul sa coboare din utilaj. 

- sistem Telematic - sistem global de monitorizare prin GPS a utilajului. 

- sistem Powertilt - accesoriu special pentru maluri de umplutura, care permite miscarea cupei in lateral. - cabine cu sisteme ROPS Level 2 (Roll Over Protection Structure / sistem de protectie la rostogolire), FOPS Level 2(Falling Objects Protection Structure / sistem de protectie impotriva obiectelor care cad deasupra cabinei), TOPS (Tip Over Protection Structure / sistem care protejeaza operatorul de a fi strivit in cazul rasturnarii utilajului) 

- sistem LUDV (load-independent flow control) - sistem independent de dozare a uleiului hidraulic pentru miscari fluide, line si precise ale bratului si cupei. 

- brat articulat pe 3 segmente 

- lama de nivelare ajustabila 

- lumina de lucru standard 

- siguranta impotriva scaparii incarcaturii din cupa 

- senile din cauciuc, metal sau hibrid 

- sasiu cu cale de rulare telescopica 

- motoare performante cu puteri intre 9.60 kW si 55 kW (in functie de model), supra-dimensionate pentru o rezistenta mai mare si consum de combustibil redus. 

- foarte multe accesorii ca optiuni.

 
Galerie foto (12)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12]
Prezentare video