Polul Nord Baia Mare - Reparatii frigidere si aer conditionat Afisari: 118
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii frigorifice Vizitatori: 52
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Petru Rares , nr. 14A, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0740829604; 0262226916
-------------------------
Web: Internet
  email: polul_nord_bm@yahoo.com
  site: www.polulnordbm.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Firma cu sediul în Baia Mare, str. Petru RareÅŸ nr. 14A s-a înfiinÅ£at în anul 1998, având ca principal obiect de activitate service produse electronice ÅŸi electrocasnice. MenÅ£ionez că de la infiinÅ£area firmei, adică din 1998, deservim service pentru mai multe mărci de produse electronice ÅŸi electrocasnice.

Principala direcÅ£ie de activitate a firmei este: Repararea aparatelor electrocasnice  de uz casnic, reparaÅ£ii instalaÅ£ii frigorifice de uz casnic ÅŸi uz commercial.

Avem contracte cu:

- suntem reprezentanÅ£a Indesit, Ariston, Amica (Hansa), Daewoo, MyDomo, Delonghi, Singer, Elica, Romex si Studio Casa în judeÅ£ul MaramureÅŸ din anul 1999

- montăm aere condiÅ£ionate pe raza municipiului Baia Mare

Firma noastră deÅ£ine personal calificat în depanarea de produse electrocasnice de uz casnic ÅŸi uz profesional ÅŸi anume frigidere, maÅŸini de spălat, aparate aer condiÅ£ionat, vitrine frigorifice, aragazuri, plite, hote etc.

Tehnicienii noÅŸtri sunt abilitaÅ£i ICPIAF la Centrul de Instruire a Tehnicienilor  de service pentru utilaje frigorifice din Cluj Napoca ÅŸi în timp au fost calificaÅ£i la diverse instruiri organizate în BucureÅŸti.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video