PROFITRAD Afisari: 57
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Traducatori, translatori Vizitatori: 23
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mihai Eminescu, nr. 21, Slatina, judetul Olt
-------------------------
Phone: Telefon
  0764018892; 0746401926
-------------------------
Web: Internet
  email: office@profitrad.ro
  site: www.profitrad.ro

 
Servicii Legalizari si apostile  
Detalii  video  

Legalizări

Deoarece traducătorii noştri sunt autorizaţi de Ministerul Justiţiei, traducerile pe care le efectuăm pot fi legalizate notarial, în numărul de exemplare dorit de dumneavoastră. Preţul unei legalizări nu este inclus în preţul traducerii, taxa de legalizare a unui document fiind în general de 37,20 lei, TVA inclus.

În cazul în care doriţi o traducere urgentă care trebuie legalizată, pe lângă timpul necesar traducerii va trebui să luaţi în calcul şi durata efectuării unei legalizări de către notar.

Apostila Haga

Aveţi nevoie de apostila Haga în cazul în care vă aflaţi în străinătate şi trebuie să folosiţi documente emise în România cum ar fi certificate de naştere sau de căsătorie, diplome de studii, hotărâri judecătoreşti, precum şi orice alte documente eliberate de statul român sau care sunt semnate de un notar public din România.În acest caz, puteţi folosi actele oficiale menţionate mai sus în altă ţară decât cea în care au fost emise numai în urma realizării procedurii de aplicare  a apostilei sau de supralegalizare.Convenţia internaţională adoptată la Haga la data de 5 octombrie 1961, care reglementează aplicarea “apostilei”, urmăreşte simplificarea procedurii de recunoaştere a autenticităţii documentelor emise într-o ţară în scopul folosirii acestora într-o altă ţară, păstrând în acelaşi timp certitudinea legalităţii lor. În statele semnatare, conform articolului 3 din Convenţie, apostila este singura formalitate necesară pentru a fi recunoscută veridicitatea actelor străine.România a aderat la Convenţia de la Haga la data de 16 martie 2001, după care a iniţiat procesul simplificat de recunoaştere reciprocă a actelor în celelalte ţări semnatare ale Convenţiei.

Cu toate acestea, apostilarea documentelor nu poate fi impusă atunci este exclusă prin legile şi regulamentele în vigoare din statul în care actul urmează să fie prezentat, sau printr-o înţelegere separată între două sau mai multe state semnatare ale Convenţiei de la Haga.

În România apostila este aplicată de prefecturi, tribunale şi Camera Notarilor Publici.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video