Click Net Solutions Iasi - Service sisteme desktop, hardware & software Afisari: 111
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 39
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Carpati , nr. 7, bl. 656, sc. C, ap. 1, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0731336338
-------------------------
Web: Internet
  email: office@spci.ro
  site: www.spci.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

nfiintata in 2006, cu o bogata experienta acumulata de-a lungul timpului, societatea noastra dispune de personal cu o varietate mare de cunostinte in domeniul IT&C. Oferim astfel servicii de mentenanta si service hardware si software pentru tot ceea ce tine de IT&C.

Politica noastra de service calculatoare pune in prim plan prevenirea incidentelor si optimizarea calculatoarelor. In acest fel reducem numarul problemelor semalate de utilizatori si crestem performantele calculatoarelor existente reducand necesitatea achizitionarii de noi calculatoare!

Pentru a asigura continuitatea functionarii corecte a calculatoarelor si retelei tale si pentru a evita defectiunile ce iti pot afecta activitatea, iti oferim posibilitatea contractarii unui abonament lunar pentru service calculatoare.

 

Cu ce te putem ajuta noi?

  • Cu deplasari gratuite pentru service calculatoare in Iasi si imprejurimi,
  • Cu raspunsuri prompte si interventii rapide de la distanta pentru depanarea calculatoarelor tale in Iasi si in toata tara,
  • Cu rezolvari rapide folosind baza de date de solutii testate si aplicate in situatii similare cu a ta,
  • Cu experienta unui intreg departament IT la un pret mult mai mic decat salariul pe care l-ai plati unui specialist angajat permanent,
  • Prin aplicarea de metode de prevenire a incidentelor astfel incat sa scadem nevoia de service calculatoare in cadrul abonamentelor de service calculatoare.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video