Holimpex tehnica de umbrire Timisoara Afisari: 101
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 40
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Lacului , nr.1, P-ta. Aurora, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0744526724; 0745233324; 0256487431
-------------------------
Web: Internet
  email: holit2006@yahoo.com
  site: www.jaluzele-holimpex.ro

 
Jaluzele Verticale  
Detalii  video  

Cum sa ne alegem usor jaluzelele verticale potrivite?

 Ce trebuie sa stim ca in caminul nostru sa ajunga cele mai potrivite jaluzele verticale si cum sa ne reducem cheltuielile montindu-le singuri?

In mod sigur si dumneavoastra aveti batai de cap in legatura cu alegerea jaluzelelor verticale potrivite,din multitudinea de oferte din domeniul de tehnica de umbrire intilnit azi.Este de inteles ca aveti miinile legate in legatura cu o tema in care nu aveti cunostinte de specialitate si de aceea poate deveni enervant sa aveti nevoie de mult timp ca sa va gasiti jaluselele verticale potrivite.  Poate va ginditi ca ,in legatura cu alegerea jaluzelelor verticale ,sa nu va grabiti,pentru ca daca, ulterior, gasiti o oferta mai buna, nu le mai puteti da inapoi si nemultumirea va fi mare.  Care ar fi solutia ca sa ne cumparam jaluzelele verticale potrivite?  Ce ziceti daca nu mai trebuie sa cautati mai departe si daca va puteti hotari usor si definitiv care jaluzea verticala va poate multumi pe deplin?Nu ar fi o usurare pentru dumneavoastra sa stiti ca ati ales,in sfirsit,cel mai bine?Dimpotriva,ati fi si mindri de dumneavoastra daca le-ati monta singuri,economisind astfel banii pentru montaj.  Sunteti in locul cel bun,pentru ca la noi primiti toate informatiile necesare ca in caminul dumneavoastra sa ajunga jaluzeaua verticala la care ati visat dintotdeauna.  Dupa ce ati vizitat pagina noastra de web si v-ati convins de avantajele jaluzelelor vertical,lucruri importante de stiut,avantaje, dumneavoastra ,garantat,veti fi mult mai sigur pe alegerea facuta.  Ce trebuie sa stiti despre jaluzelele verticale,astfel incit toate indoielile Dvs. sa se risipeasca?    

1.- Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu jaluzelele verticale comandate la noi,deoarece sunt alcatuite din componente durabile,de cea mai buna calitate.Garnisa este din aluminiu extrudat.  

  2.-Materialele textile 100% polyester, sunt tratate cu solutii antistatice care impiedica depunerea prafului,au stabilitate dimensionala,ofera izolatie termica. Puteti alege dintr-o gama variata de modele si culori,tesaturi mai dense sau mai putin dense care filtreaza mai mult sau mai putin lumina din interior.Puteti alege si materiale complet opace,potrivite dormitoarelor.Pretul jaluzelelor este determinat de materialul textil ales.    

3.-Nici daca doriti jaluzele inclinate ,nu este o problema,pentru ca avem solutii si pentru aceste locuri.    

4.-Daca doriti sa umbriti o suprafata mare,nu trebuie sa cautati alta solutie,deoarece jaluzelele verticale se pot confectiona pina la o inaltime de 5m si latime de 6m dintr-o bucata.    

5.-Nu trebuie sa va faceti griji cu intretinerea,deoarece nu necesita ingrijiri speciale.Este suficient sa stergeti cu un burete inmuiat in apa cu detergent benzile textile si garnisa .   

 6.-Montajul jaluzelei verticale nu creaza probleme,deoarece garnisa poate fi fixata in tavan sau pe perete,cu ajutorul consolelor,indiferent de perete:caramida,beton,gipscarton,lemn sau metal.   

7.-Va plac lucrurile colorate in caminul Dvs.?Lamelele jaluzelelor verticale pot fi din mai multe combinatii de culori.Aici numai fantezia si imaginatia dumneavoastra hotaraste. La Holimpex preturile noastre sunt foarte avantajoase, in functie de optiunile Dvs.

Materialele textile : incepind de la 4 euro+TVA/mp

Culori si Stiluri potrivite pentru camera Dvs. Puteti alege dintr-o gama variata de modele si culori,tesaturi mai dense sau mai putin dense care filtreaza mai mult sau mai putin lumina din interior.Puteti alege si materiale complet opace,potrivite dormitoarelor.Pretul jaluzelelor este determinat de materialul textil ales.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video