English Fun Language Center Afisari: 44
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri limbi straine Vizitatori: 17
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Republicii, bl. E3a, et. 1 , Pitesti, judetul Arges
-------------------------
Phone: Telefon
  0764407245; 0745573763
-------------------------
Web: Internet
  email: mona.serban@gmail.com; englishfun.pitesti@gmail.com
  site: www.cursurienglezapitesti.ro

 
Cursuri pentru pre-scolari  
Detalii  video  

Doresti ca cei mici din familia ta sa ajunga sa vorbeasca limba engleza fluent pana ajung lavarsta adolescentei?

Invatarea limbii engleze de la o varsta frageda este cheia succesului! Centrul nostru de limba engleza din inima Pitestiului ofera cursuri pentru copii incepand de la 4 ani!!! Cu o profesoara calificata la Londra, folosind metode moderne de predare, cu accent pus pe comunicare si activitati interactive, care sa ii stimuleze pe cei mici, copiii vor acumula un bagaj impresionant de cunostinte inca de la o varsta frageda!

La centrul English Fun, chiar daca sunt mici, copiii nu invata doar cuvinte, ci mici structuri lexicale care pot fi usor absorbite si insusite la varsta lor. Inca de la primul contact cu limba engleza, nu invata doar culorile, ci culorile in context. Nu invata doar culoarea "blue", ci propozitia "The sky is blue". Nu invata doar fructele "apples, pears, strawberries..", ci sprijiniti de materiale audio-vizuale (flashcarduri, slideuri si video-uri) vor invata sa spuna 'I like strawberries', ' I love apples'. Vor invata de asemenea sa raspunda la intrebari si va fi o placere sa ii auzim raspunzand la intrebarea 'Can you speak English?' 'Yes, I can. ' :)

De aceea, ne vom dezvolta abilitatile de citit, vorbit, scris si ascultat in limba engleza mult mai repede. Si cel mai important, o vom face intr-un mod distractiv!!! :)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video