www.ecroaziere.ro Afisari: 81
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 40
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mantuleasa, nr. 31, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213167306
-------------------------
Web: Internet
  email: ecroaziere@wisevision.ro
  site: www.ecroaziere.ro

 
Silversea  
Detalii  video  

SILVERSEA: 8 nave, 800 de destinatii, croaziere si expeditii memorabile, zone izolate, peisaje remarcabile, experiente profunde!

Linia de croaziera Silversea s-a nascut din dorinta de a crea o noua categorie in domeniu si anume ultra-luxury: nave mai mici, toate oferind servicii all inclusive excelente si posibilitatea de a patrunde in porturi mici, exotice ale lumii. Silversea a lansat navele Silver Cloud in 1994 si Silver Wind in 1995, urmate de Silver Shadow si Silver Whisper in 2000 si 2001; in 2009 a fost lansata nava amiral a flotei – Silver Spirit.

In 2008 compania a introdus in oferta Expeditiile. Silver Explorer a fost prima nava construita special pentru expeditii care combina croaziera de aventura cu semnatura luxului Silversea. Cea de-a doua nava, Silver Galapagos, a fost lansata in 2013 urmata in 2014 de Silver Discoverer.

Astazi Silversea opereaza o flota de 8 nave si un program care include destinatii pe toate continentele. Experimentati frumusetea inghetata din Alaska si Antarctica, bucurati-va de peisajele incredibile si viata din Galapagos, plimbati-va prim muzeul in aer liber numit Europa de Nord si lasati-va cuprinsi de linistea peisajelor de vis din Noua Zeelanda, in timp ce va bucurati de un stil high end – marca Silversea.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video