Kormos - Producator de parchet natural, Visina / Dambovita Afisari: 176
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Linoleum, mocheta, parchet, pardoseli Vizitatori: 52
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Comuna Visina, Km 70, Autostrada Bucuresti - Pitesti, Visina, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0245725221; 0725224842; 0245725222
-------------------------
Web: Internet
  email: office@kormos-parchet.ro; info@kormos-parchet.ro
  site: www.kormos-parchet.ro

 
Despre firma Kormos Impex  
Detalii  video  

   

Kormos Impex sa nascut din dorinta de a atinge perfectiunea si determinarea de a produce parchet de calitate.Cu o experienta de peste 50 de ani în domeniu, Kormos Impex exploateaza materia prima folosind cea mai avansata linie tehnologica, produce, distribuie si exporta parchet din lemn masiv de stejar, frasin, parchet stratificat si alte tipuri europene de lemn.

Datorita echipamentului tehnic extrem de precis utilizat in productia de parchet si datorita experientei personalului, asiguram obtinerea parchetului de înalta performanta si calitate. Dupa ce materia prima este prelucrata la diferite dimensiuni, procesul este completat cu selectia si controlul calitatii, prin operatii efectuate de personal calificat.

Ocupând o suprafata de 20.000 de metri patrati si asezata pe un amplasament bine situat pentru distributia parchetului în România si Europa, compania noastra este localizata în comuna Visina, judetul Dambovita.

Stilul clasic nu se demodeaza niciodata. Pornind de la aceasta premisa, ne intampinam clientii cu o mare varietate de parchet de stejar, disponibil in 4 clase de selectie: Extra, Natur, BR/Rustic, Extra D, fabricate special pentru cei care stiu sa aprecieze adevarata valoare a lemnului.

În tot ceea ce facem, încercam sa fim cei mai buni, asa ca punem un accent deosebit pe formarea personalului, pe calitatea lemnului, materialelor auxiliare si masinilor utilizate în procesul de productie, deoarece stim ca parchetul este cel care iese în evidenta când intri într-o camera. În acelasi timp, suntem implicati în cercetare si suntem la curent cu tot ce este nou atât în ceea ce priveste productia, cât si evolutia pietei, pentru a ne asigura ca produsele furnizate de compania noastra ating cel mai înalt nivel de calitate si au o durata de viata considerabila.

Kormos Impex Srl este format dintr-o mare familie corporatista, care are ca preocupare principala functionarea într-un mediu de lucru sigur.

Perfectionarea personalul nostru este un factor important in evolutia companiei noastre. Îmbunatatirea zi de zi a cunostintelor si abilitatilor angajatilor, este o prioritate importanta a companiei noastre.

Scopul nostru este ca oamenii nostri sa creada în principiile noastre, valorile noastre fundamentale si viziunile noastre, contribuind la modelarea unei lumi mai frumoase, cu ajutorul calitatii si design-ului.

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video