Reparatii usi metalice non stop, Bucuresti - Reparatii-Usi-Metalice.net Afisari: 228
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Incuietori, broaste, yale Vizitatori: 74
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Raul Soimului, Nr. 3, Bl. 26, Sect. 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727919662
-------------------------
Web: Internet
  email: office@reparatii-usi-metalice.net
  site: www.reparatii-usi-metalice.net

 
Despre noi  
Detalii  video  

Reparatii usi metalice este o firma specializata in montajul si repararea usilor metalice. Am ales ca domeniu de activitate reparatiile usilor metalice prin prisma faptului ca ele sunt cele mai populare, 98% dintre locatarii din Bucuresti si judetul Ilfov mizand pe acest tip de cai de acces. Activitatea pe care o intreprindem dateaza inca din anul 2004, pret de aproximativ 10 ani mizand pe oferirea celor mai bune servicii de reparatii usi metalice in Bucuresti si imprejurimi.

Daca in primii ani de activitate ne-am specializat doar in prestarea unor servicii de reparatii usi metalice, in clipa de fata asiguram si montajul acestora cat si deblocarea in caz de urgenta. Blocarea unei usi metalice poate surveni fie accidental, fie prin prisma calitatii slabe a usii sau a uzurii, fapt pentru care ne confruntam cu tot mai multe astfel de intamplari. Indiferent ca este vorba despre usa unui apartament, a unei locuinte sau a unui imobil de alt gen, lacatusii mecanici din angrenajul firmei noastre se vor deplasa in cel mai scurt timp la fata locului in vederea unei constatari. Cum procentajul de usi deblocate este de 100%, garantam deblocarea oricarei usi metalice, indiferent de nivelul de dificultate, de locatia in care ne solicitati sau de perioada in care ne contactati.

Revenind la principala noastra activitate, cea in care oferim reparatii usi metalice in Bucuresti si judetul Ilfov, ne mandrim cu un portofoliu destul de stufos, atat persoane fizice cat si firme de anvergura. Avem experienta necesara pentru a interveni rapid si sigur, serviciile noastre fiind realizate cu ajutorul unor echipamente cu adevarat profesionale. In domeniul reparatiilor usilor metalice este important sa actionezi rapid, insa este cel putin la fel de important ca echipa care va intreprinde service-ul sa beneficieze de o experienta vasta in acest domeniu si sa utilizeze cele mai bune echipamente, rezultatul fiind unul in care clientul sa se bucure in continuare de o usa care functioneaza la parametri optimi.

De ce Reparatii usi metalice?

1. Reparam orice model de usa - In momentul de fata exista o diversitate foarte mare pe piata, numai in Romania desfasurandu-si activitatea cel putin 30 de producatori de usi metalice. Aceasta varietate este un avantaj pentru clienti, acestia avand posibilitatea sa testeze mai multe ansamble si sa-si aleaga intocmai modelul dorit. Pentru noi, cei care oferim servicii de reparatii usi metalice, diversitatea atrage de la sine mult mai multe ansamble cu caracteristici diferite, astfel ca trebuie sa ne specializam indiferent de modelul pe care trebuie sa-l reparam. Suntem o firma cu experienta, tocmai din acest motiv ne permitem sa spunem ca putem repara orice model de usa metalice, indiferent de dimensiuni, de producator sau de sistemul de inchidere.

2. Echipamente performante pentru rezultate perfecte - Aminteam ceva mai sus despre importanta calitatii echipamentelor intr-un proces de reparare a unei usi metalice. Pentru ca rezultatele sa fie perfecte si beneficiarul sa poata utiliza usa la parametri optimi, poate chiar la fel de eficient ca dupa prima utilizare, este foarte important sa actionam alaturi de scule cu adevarat profesionale. Am invatat de-a lungul timpului ca lipsa unor echipamente de calitate nu doar ca nu ofera rezultatele scontate, va ingreuna si interventia. Am achizitionat seturi de scule din Germania, fiecare usa reparata de noi beneficiind de atentia unui lacatus mecanic autorizat.

3. Interventii rapide la preturi accesibile - Suntem ferm convinsi ca nu v-ati dori ca defectul unei usi sa va dea batai de cap pentru o perioada lunga de timp, astfel ca fiecare serviciu prestat de noi se bazeaza pe o interventie rapida si eficienta. Indiferent de locatia in care va aflati, de ora la care ne solicitati sau de dificultatea interventiei, actionam rapid si nu lasam urme, fiecare usa tratata de specialistii nostri revenind la o activitate normala. De ce preturi accesibile? Pentru ca fiecare dintre clientii nostri opteaza pentru un raport calitate/pret cat mai bun, Reparatii usi metalice fiind una dintre firmele de reparatii usi metalice care practica o grila de preturi apropiate de realitatea interventiei.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video