DAMINI Afisari: 148
Categorie: COMERT >> Producatori (diverse) Vizitatori: 47
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
nr. 320D, Loc. Satulung, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0729012754; 0729012759
-------------------------
Web: Internet
  email: office@damini.ro
  site: www.damini.ro

 
Prelate camioane  
Detalii  video  

Pentru executarea prelatelor auto este OBLIGATORIE prezenta masinii/remorcii/semiremorcii la hala de productie din Localitatea SATULUNG, Jud. MARAMURES

 

Prelatele sunt confectionate din materiale de calitate, intr-o gama variata de culori, cu rezistenta mare la tensiune, rupere si fisurare precum si la variatii de temperatura.

      Preturile practicate de societatea noastra fiind optime in ceea ce priveste raportul pret/calitate. Imbinarea prelatei se face prin termosudura la 620C , rezultand o sudura a materialului rezistenta la variatii de temperatura si in timp,rezistenta la viteze mai mari de 100 km/h datorita imbinarilor sale si prevazuta cu toate accesoriile necesare sigilarii in regim vamal - capse, bride, chinga si cablu vamal.      Executam atat prelata cat si structura metalica.      Prelatele culisante sint prevazute pe interior cu dublaje pe partile care sunt mai solicitate, pentru o rezistenta mai mare in timp.

Prin intermediul departamentului nostru de productie publicitara va putem oferi si personalizarea lucrarilor, care confera un avantaj comercial.

Personalizarea se poate realiza cu:                                                                         - print digital;                                                                         - vopsire serigrafica cu sablon;                                                                         - inscriptionare cu autocolant.

Modele si preturi

 

Dimensiuni:   Lungime: 400 - 450 cm   Latime: 200 - 220 cm   Inaltime: 180 - 210 cm

   Pret prelata: 430E + tva   

Pret schelet metalic: 370E + tva  

 Personalizare print digital: 7E/mp + tva

   Personalizare cu autocolant: 20E/mp + tva

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video