DAMINI Afisari: 148
Categorie: COMERT >> Producatori (diverse) Vizitatori: 47
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
nr. 320D, Loc. Satulung, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0729012754; 0729012759
-------------------------
Web: Internet
  email: office@damini.ro
  site: www.damini.ro

 
verticale pentru balcon - Marchizolete  
Detalii  video  

Marchizele de balcon, denumite și marchizolete, sunt produse special create pentru umbrirea logiilor sau a balcoanelor.

Sunt sisteme de umbrire retractabile, care prin acționarea cu ajutorul manivelei (sau a motorului de acționare) culisează în plan vertical până la nivelul dorit.

Având în vedere că nu sunt dotate cu brațe articulate rabatabile ca și marchizele, sunt mult mai economice decât acestea.

 

Din această categorie de produse, punem la dispoziția clienților cinci modele:

      

1. Model 3000 - este cel mai simplu model, fixarea barei din față (care are rolul de contragreutate și de fixare/tensionare uniformă a pânzei) făcându-se direct de balustrada balconului.

2. Model 3000 cu ghidaje - caracteristica acestui model o reprezintă șinele laterale verticale, de-a lungul cărora culisează pânza. Acest lucru permite deschiderea intermediară a marchizoletei.

3. Model 5000 - față de modelul 3000, acesta are în componență două brațe fixe care se montează pe balustradă și care au rolul de a menține pânza într-o poziție oblică, asigurând o fantă de aerisire pe toată lungimea terasei.

4. Model 7000 - pe lângă brațele fixe, acest model este dotat în plus și cu o carcasă de protecție a pânzei. Carcasa realizează protecția pânzei pe perioada în care sistemul nu este utilizat, în special iarna, asigurând materialului o durată de viață sporită.

5. Model T4 - este o marchizoletă cu șine verticale, iar brațele laterale și bara orizontală care "rupe panta" asigură o bună întindere a pânzei și rezistență la vânt.

 

Caracteristicile tehnice specifice fiecărui model sunt prezentate în secțiunea special creată pentru fiecare în parte. Informațiile prezentate includ și listele de prețuri.

De asemenea, toate aceste sisteme de umbrire pot fi motorizate (acționate prin telecomandă).

Gama de culori și modelele de pânze acrilice cu care se pot echipa marchizoletele este foarte diversificată, permițându-vă să alegeți modelul pe care îl preferați din cele peste 40 disponibile.

Modelele se pot vizualiza la secțiunea "Modele pânză acrilică".

Toate elementele componete ale marchizoletelor, inclusiv pânza, sunt produse exclusiv în Italia.

Motorizările utilizate și accesoriile acestora sunt marca SOMFY (5 ani garanție).

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video