Diva Gold - Bijuterii din aur si argint, Focsani Afisari: 257
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Bijuterii Vizitatori: 88
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Republicii, Nr.64 (Focsani Mall), Focsani, judetul Vrancea
-------------------------
Phone: Telefon
  0769661992
-------------------------
Web: Internet
  email: bijuteriadivagold@gmail.com
  site: divagold.ro

 
Despre firma Diva Gold  
Detalii  video  

Filosoful chinez Confucius spunea cândva: „Fa ceea ce îti place si nu va mai trebui sa muncesti nicio zi din viata ta!”. Iar noi iubim ceea ce facem, de aceea Diva Gold este mai  întâi de toate pasiunea noastra. Iubim bijuteriile, dar mai întâi de toate iubim sa fim parte din viata ta. Traim alaturi de tine emotiile celui mai important raspuns (a zis „DA”!!!), suntem acolo când va uniti destinele printr-un simbol al iubirii vesnice si cu bucurie în suflet alegem împreuna primii ei cercelusi sau prima lui bratarica. Asadar, bijuteriile, fie ele inele de logodna, verighete sau bijuterii pentru copii, sunt amintiri nepretuite. De aceea, avem grija sa fie perfecte.

Înca din 2008, îti oferim bijuterii din aur si argint lucrate cu migala de cei mai buni artizani. Participam la cele mai mari târguri de bijuterii din Italia, Turcia sau Asia ca sa va putem prezenta mereu ultimele tendinte si tehnologii. Cu pietre pretioase, zirconii sau perle, bijuteriile noastre sunt pe gustul si buzunarul oricui. Iar o data pe an, îti oferim gratuit servicii profesionale de întretinere si curatare a bijuteriei tale. Orice ai cauta, vino la Diva Gold si ai sa gasesti. Si doar pentru ca nu ai gasit pe site-ul nostru, nu înseamna ca nu avem. Echipa Diva Gold este aici pentru tine oricând, trimite-ne un mesaj cu ce îti doresti, iar noi ti-l vom oferi. 

Magazinul online www.divagold.ro a aparut din dorinta de a oferi tuturor românilor aceleasi bijuterii de calitate care ne-au facut faimosi in Focsani. Si pentru ca noi credem în corectitudine si onestitate, imaginile produselor noastre nu sunt modificate în Photoshop. A fost reglata doar luminozitatea fotografiei, în asa fel încât experienta ta pe site-ul nostru sa fie una cât mai placuta. Îti multumim pentru vizita, îti multumim ca ne-ai ales si te mai asteptam cu aceleasi servicii si produse de calitate cu care te-am obisnuit deja! Între timp, nu uita sa stralucesti! 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video