Bio-ND Impex - Usi, ferestre, obloane si pergole din lemn, Alexandria Afisari: 161
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie lemn Vizitatori: 56
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Viilor, Nr. 7-9, Alexandria, judetul Teleorman
-------------------------
Phone: Telefon
  0761634465; 0726756223; 0247316603
-------------------------
Web: Internet
  email: office@usiferestrelemn.ro
  site: www.usiferestrelemn.ro

 
Bio-ND Impex - detalii firma  
Detalii  video  

  

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
    • <
    • >

    Produsele confectionate de firma noastra, ferestre, usi exterioare si interioare, obloane din lemn stratificat sunt ecologice in tot procesul tehnologic, incepand cu lemnul si terminand cu lacul pe baza de apa. Folosim doar materii prime si materiale auxiliare certificate, care nu contin substante toxice (precum plumbul din pvc, sau aluminiu).

    Confortul si eleganta produselor din lemn sunt net superioare oricarui produs oferit de noile tehnologii, mai mult de atat, caracteristicile tehnice precum coeficientul de transfer fonic si termic, depasesc pe cele ale tamplariilor din pvc si aluminiu, neexistand probleme de condens nici chiar la diferente mari de temperatura intre exterior si interior, mai mari de 30-40 grade.

    La constructia ferestrelor si usilor din lemn stratificat se utilizeaza semifabricate stratificate din diferite esente, profilul fiind obtinut din imbinarea in dinti a elementelor si lipirea in straturi in prese hidraulice cu adezivi ecologici cu rezistenta la umiditate din clasa D4.

    Profilul astfel obtinut este rezistent si perfect stabil dimensional datorita dispunerii sectionale prin taiere radiala si semiradiala pe fibra a lemnului, disponibil in varianta stratificata compus din 3 lamele cu o grosime finala de 68 mm si din 4 lamele cu o grosime finala de 78 mm.

    Sistemul de feronerie folosit asigura o fiabilitate si o etansare perfecta a usilor si ferestrelor cu posibilitate de reglare tridimensionala, etansare asigurata si de gama de garnituri speciale din EPDM, rezistente la uzura si imbatrinire.

    Protectia lemnului la actiunea factorilor externi este realizata prin folosirea impregnantilor si lacurilor pe baza de apa, ecologici, cu grad mare de rezistenta la decolorare datorita compusilor solizi de protectie la UV, avand in acelasi timp si rol de tratament insecticid, fungicid plus protectie contra umezelii, inghetului, temperaturi ridicate

    Ferestrele din lemn stratificat sunt echipate cu geam termopan cu coeficient de transfer termic de maxim 1,1 W/m 2K, sticla folosita fiind de diverse tipuri: transparent, colorat, reflexiv, antiefractie, sablat sau cu diverse modele si insertii in varianta clasica de vitrare termoizolanta cu grosimea de 24 mm si in varianta de vitrare tripla termoizolanta cu o grosime totala de 36 mm, aceasta avand in structura atat catre exterior si interior sticla low-emission ce poate ajunge la un coefficient de transfer termic 0,8 W/m 2K..

    Garantia pentru tamplaria din lemn stratificat este de 10 ani pentru profile, 5 ani pentru feronerie, si 3 ani pentru finisaj, in conditiile unei exploatari normale.

    Tehnologia folosita la fabricarea usilor si ferestrelor din lemn stratificat este una de ultim moment, cu utilaje semiautomate sau cu comanda numerica programata, iar pentru a pune in evident o suprafata lemnoasa de calitate se obtine datorita dotarii cu scule de indreptat si profilat de ultima generatie.

    De asemenea firma noastra va mai poate oferi mobilier de gradina precum foisoare din lemn, acoperiri terase din lemn, pergole din lemn, pergole din lemn cu copertine retractabile, copertine mobile, dusumele speciale pentru piscine si pontoane pentru ambarcatiuni confectionate din parchet de exterior-decking, mic mobilier pentru, terase si gradina, diverse produse din lemn, garduri panouri sau sipci de gard din lemn sau diverse balustrade din lemn pentru terase si balcoane.

    Va încurajam sa ne cunoasteti, iar daca v-am trezit interesul, sa luati în mediul dumneavoastra produsele noastre si sa admirati lumea prin noi.

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video