Trandafir din salam de Sibiu – 40 g Evantai din mușchi file afumat – 50 g Rulou de șuncă cu cocktail crudități – 2 buc. Pastramă din piept de pui – 40 g Cașcaval natur – 50 g Brânză telemea – 50 g Roșie umplută cu vinete – 100 g/30 g Castraveți – 50 g Măsline - 40 g 2. Gustare caldă Ficăței de pui „Proville” – 2 buc/100 g/30 g Cârnăciori oltenești – 80 g Ceafă afumată la grătar – 100 g Caastraveți și gogoșari murați – 100 g 3. Specialitatea nunților românești Sărmăluțe cu mămăliguță, ardei iute și afumătură – 4 buc/30 g – 1 buc/100 g 4. Preparat de bază Ceafă de porc grill în condimente barbeque la grătar – 150 g Piept de pui la grătar – 150 g Garnitură: Cartofi la cuptor cu rozmarin – 150 g Salată: Varză albă – 150 g Chifle – 3 buc. 5. Băuturi non-alcoolice Cafea cu lapte – 2 buc. Apă minerală BORSEC 1,5 l – 1 sticlă/pers. NOTĂ: NU se percep taxe suplimentare pentru închiriere sală și taxă de dop ! |