Prosciuto pe grisine – 20 g Ruladă de porc cu legume – 30 g Rulou de șuncă cu salată a la russe – 60 g Trandafir din salam de Sibiu – 30 g Mușchi file evantai – 40 g Ruladă din somon fume cu creme fresh – 20 g Doboș de cașcaval – 35 g Pastramă de pui – 40 g Roșie cu mozzarella caprese – 60 g/20 g Bulgărași de brânză umpluți cu alune în crustă de mac și susan – 40 g Brânză telemea – 40 g Castraveți – 30 g Măsline - 40 g 2. Specialitate pescărească Păstrăv la grătar cu sos meuniere și capere – 250-300 g Garnitură: Bucheterie de legume și lămâie – 100 g/50 g 3. Specialitatea nunților românești Sărmăluțe cu mămăliguță, ardei iute și afumătură – 4 buc/30 g – 1 buc/100 g 4. Preparat de bază Piept de pui umplut cu ciuperci, gratinat cu sos bechamel și cașcaval – 150 g/50 g Medalion de mușchiuleț la grătar – 150 g Garnitură: Rizoto de orez cu legume – 100 g Salată: Varză albă – 150 g Chifle – 3 buc. 5. Băuturi non-alcoolice Cafea cu lapte – 2 buc. Apă minerală BORSEC 1,5 l – 1 sticlă/pers. NOTĂ: NU se percep taxe suplimentare pentru închiriere sală și taxă de dop ! |