Prosciuto pe grisine – 20 g Ruladă de porc cu legume – 30 g Rulou de șuncă cu salată a la russe – 60 g Trandafir din salam de Sibiu – 30 g Mușchi file evantai – 40 g Ruladă din somon fume cu creme fresh – 20 g Doboș de cașcaval – 35 g Pastramă de pui – 40 g Roșie cu mozzarella caprese – 60 g/20 g Bulgărași de brânză umpluți cu alune în crustă de mac și susan – 40 g Brânză telemea – 40 g Castraveți – 30 g Măsline - 40 g 2. Specialitate pescărească File de șalău la cuptor în butter sauce cu capere – 200 g/50 g/50 g Garnitură: Legume GOURMET (broccoli, morcovi baby, cartofi natur și lămâie) – 150 g 3. Specialitatea nunților românești Sărmăluțe cu mămăliguță, ardei iute și afumătură – 4 buc/30 g – 1 buc/100 g 4. Preparat de bază Frigărui în piept de pui învelit în bacon – 150 g Cotlet de porc la grătar – 150 g Garnitură: Cartofi la cuptor cu rozmarin – 150 g Salată: Varză albă cu varză roșie – 150 g Chifle – 3 buc. 5. Băuturi non-alcoolice Cafea cu lapte – 2 buc. Apă minerală BORSEC 1,5 l – 1 sticlă/pers. NOTĂ: NU se percep taxe suplimentare pentru închiriere sală și taxă de dop ! |