Termoclass - Produce si monteaza tamplarie PVC cu geam termopan, Tecuci Afisari: 181
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 62
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 109 Bis, Tecuci, judetul Galati
-------------------------
Phone: Telefon
  0236810121; 0236820338
-------------------------
Web: Internet
  email: office@idacas.ro; office@termoclass.ro
  site: www.termoclass.eu

 
Termoclass - Detalii firma  
Detalii  video  

Bazele companiei Termoclass au fost puse în anul 2004, în or. Tecuci al judetului Galati.

Din start, afacerea era axata pe oferirea serviciului de montaj, iar peste câtiva ani, gratie responsabilitatii si dedicatiei cu care se faceau lucrurile, compania a obtinut încrederea si popularitatea necesara pentru a face un pas înainte si a deschide propria hala de productie.(în ce an)

Lucrurile au fost într-o continua evolutie. Astfel, începând cu anul 2009 a fost realizata o investitie într-o linie completa de utilaje moderne, o hala de productie la standarde europene, ceea ce a semnificat o capacitate mare de productie a ramelor, precizie computerizata în taierea si prelucrarea lor pentru a realiza produse finite de calitate deosebita.

Aceasta gama de utilaje, dublata de alegerea celori mai importanti furnizori de materiale Rehau,Roto,Aluplast,Salamander, cu o jumatate de secol experienta de calitate germana, a feroneriei de provenienta austriaca si a multiplelor variante de sticla, duc la realizarea unei lucrari de tâmplarie superioara din punct de vedere calitativ, fiind o investitie pe termen lung, sustinuta cu certificate de garantie si declaratii de conformitate.

În cei 15 ani de activitate, ne-am consolidat pozitia pe piata româneasca prin mii de proiecte onorate cu succes si oameni fericiti pe urma lucrarilor noastre. Am evoluat si am excelat, astfel încât sa va putem pune la dispozitie un produs performant, de înalta calitate, în tandem cu o echipa de profesionisti, gata sa va ofere cele mai bune solutii la toate etapele colaborarii.

Filozofia companiei Termoclass

Compania se dezvolta exact atâta, cât poate controla si asigura un nivel înalt de calitate si o satisfactie maxima a clientului. Toate procesele de scalare a businessului merg în tandem cu un serviciu exclusivist, având un singur scop – respectarea angajamentelor fata de consumator si depasirea asteptarilor acestuia.

1. În centrul activitatii sta clientul cu nevoile sale individuale

Fiecare persoana cu care interactionam este tratata cu respect maxim, iar nevoile sunt analizate individual. Ne dorim sa fim utili, deaceea ne propunem ca prin serviciile si produsele noastre sa îmbunatatim calitatea vietii a celor care ne-au încredintat locuinta sa. Ne dorim sa aveti cele mai bune si potrivite solutii de izolare a spatiilor de locuit, sa va bucurati de un camin confortabil si linistit.

2. Produs performant si calitativ

Suntem în pas cu noile tendinte din domeniul tâmplariei PVC si a altor sisteme de izolare a spatiilor, cum sunt usile si rulourile, pentru a crea si a oferi clientilor cele mai inovative, sigure si performante solutii, care ar garanta durabilitate si utilitate în timp.

3. Onestitate si corectitudine

Mai presus de beneficiul companiei, sta beneficiul clientului nostru. Ne propunem sa oferim cele mai potrivite solutii, si nu cele cu o valoare mai mare pentru companie. Suntem corecti si onesti, si asta ne diferentiaza de restul companiilor din domeniu.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video