Saphir 2001 Bucuresti - Deblocari auto non stop Afisari: 219
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Incuietori, broaste, yale Vizitatori: 93
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Cuza Voda, nr. 68,Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0767797667
-------------------------
Web: Internet
  email: carkeys.ro@gmail.com
  site: www.carkeys.ro

 
Multiplicari chei auto cu cip  
Detalii  video  

Aveti o cheie cu cip si mai doriti inca una ?Nimic mai simplu..Va asteptam la sediul nostru situat in Strada Cuza Voda 68 si va realizam o cheie si va programam un cip pe calculatorul masinii.Realizam chei cu cip pentru o gama foarte larga de autoturisme !!Puteti alege intre o cheie simpla cu cip sau o cheie cu telecomanda!! Lucram doar cu scule originale !!

CHEIE CU TELECOMANDAAveti o cheie cu cip si mai doriti inca una dar cu telecomanda?Realizam chei cu telecomanda pentru o gama foarte larga de autoturismeLucram doar cu scule originale !!Realizam chei cu telecomanda, pasii sunt urmatori: realizam o cheie mecanica si un cip programat pe calculatorul masinii dupa care sincronizam telecomanda, puteti da click pe Portofoliu si vedeti o mare parte din masiniile pe care “le-am pus in miscare”

CHEIE PIERDUTANe deplasam la masina nu mai aveti nevoie sa apelati la serviciile de tractari, noi ne deplasam, deschidem masina fara sa stricam nimic si realizam o cheie mecanica si un cip programat pe calculatorul masinii, o cheie simpla sau o cheie cu telecomanda !! Timp de lucru minim !! Preturi minime !! Telefon: 0721221468Ati pierdut singura cheie a autoturismului ?Realizam cheie cu cip simpla sau cu telecomanda chiar si in cazul in care nu mai aveti nicio cheie,Lucram doar cu scule originale!!Ne deplasam la masina nu mai aveti nevoie sa apelati la serviciile de tractari, noi ne deplasam, deschidem masina fara sa stricam nimic si realizam o cheie mecanica si un cip programat pe calculatorul masinii, o cheie simpla sau o cheie cu telecomanda !! Timp de lucru minim !! Preturi minime !!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video