TRADO TECH sisteme de securitate Brasov Afisari: 302
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 199
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Valea Cetatii, nr. 3, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0368453872
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tradotech.ro
  site: www.alarmabrasov.ro

 
Sisteme de Alarmare Antiefractie  
Detalii  video  

Mai jos gasiti cateva dintre sistemele antiefractie recomandate de noi pentru configuratii minime. Instalam numai sisteme profesionale de securitate.

Deoarece sistemele intalnite la majoritatea beneficiarilor au particularitati diferite, pentru o calculatie exacta a preturilor va rugam sa ne contactati, iar in urma consultarii situatiilor din teren sau a unor planse de arhitectura sau schitem, va putem oferi cea mai buna solutie care vi se potriveste.

Lucram cu mai multi furnizori de componente si cu produse ale unor companii de renume din domeniu (DSC, CROW, INIM, PARADOXETC), ceea ce ne permite optimizarea calitate/pret si gasirea unei solutiii tehnice ce se potriveste strict situatiei dumneavoastra.

A. Pachete START alarme antiefractie cu alarmare la interior si apelare de pe linie de telefonie fixa pe telefonul mobil sau la dispeceratul unei firme de paza si protectie:

1. Ability 510M, productie Inim, Italia, garantie 2 ani. Sistem de alarmă de generatie noua, din clasa economica cu 5 zone de intrare (10 zone cu dublare) extensibila la 10 zone (maxim 20 zone cu dublare). Pachetul include: Placă de bază echipată cu 5 terminale (5×2 zone),Tastatura LCD cu display grafic ( text și pictograme), Cutie metalică cu transformator, Sirenă de interior, Detector de miscare PIR, Contact magnetic pentru usa, Acumulator back-up 12V, 5Ah. Garantia este de 2 anipentru toate componentele.

2. PC 1404, productie DSC, Canada, garantie 3 ani*. Centrala DSC PC1404 are 4 zone pe placa si o partitie. Cele 4 zone pot fi dublate la 8 oferind asfel posibilitatea adaugarii de noi elemente. Pachetul include: Placă de bază echipată cu 4 terminale (4×2 zone), Tastatura LED, Cutie metalică cu transformator, Sirenă de interior, Detector de miscare PIR, Contact magnetic pentru usa, Acumulator back-up 12V, 5Ah. *Garantia este de 3 ani pentru componentele productie DSC (centrala, tastatura, senzor PIR) si de 2 ani pentru celelalte elemente ale sistemului *(transformator, acumulator, sirena, contact magnetic).

3. Runner 4/8, productie Crow, Israel, garantie 5 ani*. Centrala Crow Runner4/8 are 4 zone pe placa si 2 partitii + STAY. Cele 4 zone pot fi dublate la 8 oferind asfel posibilitatea adaugarii de noi elemente. Pachetul include: Placă de bază echipată cu 4 terminale (4×2 zone), Tastatura LED, Cutie PVC cu transformator, Sirenă de interior, Detector de miscare PIR, Contact magnetic pentru usa, Acumulator back-up 12V, 5Ah. *Garantia este de 5 ani pentru componentele productie Crow (centrala, tastatura, senzor PIR, transformator, sirena) si de 2 ani pentru celelalte elemente ale sistemului *( acumulator, contact magnetic ).

B. Pachete START EXTERIOR alarme antiefractie cu alarmare la exterior si apelare de pe linie de telefonie fixape telefonul mobil sau la dispeceratul unei firme de paza si protectie:

1. Ability 510M, productie Inim, Italia, garantie 2 ani. Sistem de alarmă de generatie noua, din clasa economica cu 5 zone de intrare (10 zone cu dublare) extensibila la 10 zone (maxim 20 zone cu dublare). Pachetul include: Placă de bază echipată cu 5 terminale (5×2 zone),Tastatura LCD cu display grafic ( text și pictograme), Cutie metalică cu transformator, Sirenă de Exterior cu Flash SIR cu autoalimentare, Detector de miscare PIR, Contact magnetic pentru usa, Acumulatori back-up 12V, 5Ah, 2 bucati. Garantia este de 2 ani pentru toate componentele.

2. PC 1404, productie DSC, Canada, garantie 3 ani*. Centrala DSC PC1404 are 4 zone pe placa si o partitie. Cele 4 zone pot fi dublate la 8 oferind asfel posibilitatea adaugarii de noi elemente. Pachetul include: Placă de bază echipată cu 4 terminale (4×2 zone), Tastatura LED, Cutie metalică cu transformator, Sirenă de Exterior Lady-Pi cu Flash cu autoalimentare, Detector de miscare PIR, Contact magnetic pentru usa, Acumulatori back-up 12V, 5Ah si 2,3 Ah. *Garantia este de 3 ani pentru componentele productie DSC (centrala, tastatura, senzor PIR) si de 2 ani pentru celelalte elemente ale sistemului *(transformator, acumulatori, sirena, contact magnetic).

3. Runner 4/8, productie Crow, Israel, garantie 5 ani*. Centrala Crow Runner4/8 are 4 zone pe placa si 2 partitii + STAY. Cele 4 zone pot fi dublate la 8 oferind asfel posibilitatea adaugarii de noi elemente. Pachetul include: Placă de bază echipată cu 4 terminale (4×2 zone), Tastatura LED, Cutie PVC cu transformator, Sirenă de Exterior cu Flash SIR cu autoalimentare, Detector de miscare PIR, Contact magnetic pentru usa, Acumulatori back-up 12V, 5Ah si 2,3 Ah.*Garantia este de 5 anipentru componentele productie Crow (centrala, tastatura, senzor PIR, transformator, sirena) si de 2 ani pentru celelalte elemente ale sistemului *( acumulator, contact magnetic ).

C. Pachete WIRELESS INTERIOR alarme antiefractie fara cabluri intre senzori si centrala cu alarmare la interior si apelare de pe linie de telefonie fixa pe telefonul mobil sau la dispeceratul unei firme de paza si protectie:

1. MG5000W, productie Paradox, Canada, garantie 2 ani. Sistem de alarmă hibrid (fara fir si/sau cu fir). Pachetul include: Placă de bază echipată cu 2 zone cablate si 32 zone wireless (fara fir), Tastatura K636 LED, Cutie metalică cu transformator, Sirenă de interior, Detector de miscare wireless PMD1, Contact magnetic pentru usa wirelessTelecomanda REM1, Acumulator back-up 12V, 5Ah. Garantia este de 2 ani pentru toate componentele.

Stam la dispozitia dumneavoastra!

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video