"Groh, groh!" inseamna pe limba porceasca "Bine ati venit!" Asadar, "Groh, groh!" la prima circiuma din Bucuresti inchinata porcului. Meniul nostru special cuprinde peste 25 de feluri de mincare pe baza de carne de porc. Avem insa si preparate destinate celor care nu sint foarte buni prieteni cu porcul. "Groh, groh!" fiindca la restaurantul nostru, porcul gaina sau oaia vin direct din ograda si nu de la supermarket. Sint proaspete chiar daca ne chinuim din rasputeri sa nu raminem in nici o seara fara toate produsele. "Groh, groh!" deoarece multe dintre preparatele pe care le gasiti la noi nu le mai aflati niciunde altundeva. Cum ar fi: specialitatea bucatarului, ciorbele, rulada de purcel umpluta cu afumatura, rasolul de porc cu bere neagra, picioarele fierte in usturoi sau friptura de porc cu mustar si mirodenii. "Groh, groh!" caci mincarea La Piciorul Porcului este preparata pe moment. Este multa, buna, la preturi rezonabile iar bautura asijderea. Guit-guit! (Va asteptam!) Stiti de ce ne laudam ca sintem cel mai vesel restaurant cu specific porcesc din Bucuresti? Fiindca ne-am scris meniul direct pe niste purcei mari si grasuti. Fiindca saptamina de saptamina umplem peretii restaurantului cu afise si desene cu poante haioase cu si despre porci. Fiindca avem preturi nu chiar de tot risul, dar pe aproape... Fiindca organizam nunti, dar si divorturi... Fiindca nu sintem porci si ne-am gindit si la copii, carora le-am creat citeva meniuri speciale. Fiindca bucatarii |