Nova Prompt Bucuresti - Service automate cafea Afisari: 1632
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Echipamente pentru hoteluri, restaurante Vizitatori: 848
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Balomir, Nr.27B, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0747701010; 0722876779; 0374009908
-------------------------
Web: Internet
  email: tehnic@automate-nova.ro; office@automate-nova.ro
  site: www.automate-nova.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

NOVA PROMPT SRL este o companie tanara cu ritm inalt de crestere, care are ca obiect de activitate amplasarea si gestionarea automatelor de cafea si distribuirea cafelei si a produselor complementare consumului acesteia.

Distribuirea se face in sistem foarte flexibil, Nova Prompt SRL reusind ca prin oferta sa sa acopere toate necesitatile consumatorului de cafea din toate mediile.

Compania noastra este o companie independenta care datorita atentiei acordate calitatii produselor si serviciilor a initiat colaborarea cu compania Strauss Romania SRL – producatorul brandurilor Doncafe si importator autorizat al brandurilor LAVAZZA – stiut fiind faptul ca aceasta in toata istoria sa a pus pe primul plan calitatea si gradul inalt de satisfacere a necesitatilor clientilor.

Prin adancirea relatiilor si beneficiind de experienta Strauss Romania SRL in acest domeniu, cresterea companiei noastre s-a accentuat si mai mult. Strauss Romania SRL lider pe piata cafelei din Romania, recunoscut pentru calitatea inalta a produselor, a inclus in planurile sale de dezvoltare si segmentul vending si horeca, segment in care in scurt timp a ajuns principalul jucator.

Ca rezultat al interesului Nova Prompt si Strauss Romania SRL in ceea ce priveste maxima calitate a produselor si serviciilor, in 2007 Nova Prompt SRL a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu Standardul ISO 9001/ 2000 si a demarat implementarea standardului HACCP in domeniul alimentatiei .

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video