Alc Electrical Testing Bucuresti - Buletine PRAM. Verificari si masuratori PRAM, termoviziune instalatii electrice Afisari: 1283
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 809
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Tulcea, Nr. 5,Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723361107
-------------------------
Web: Internet
  email: office@electricalc.ro
  site: www.electricalc.ro

 
Servicii executie instalatii electrice  
Detalii  video  

ALC ELECTRICAL TESTING are o echipa de Electricieni autorizati profesioniști în instalatii electrice, avand capacitatea de a executa o gama foarte variata de lucrari de instalatii electrice in Bucuresti si in zonele limitrofe, atat pentru domeniul rezidenţial, comercial şi chiar industrial.

Experienţa ELECTRICIENILOR nostri acopera practic intreg domeniul de activitate şi ne oferă posibilitatea de a ne adapta oricărui proiect propus de dumneavoastră. 

Pe baza de proiect, electricienii nostri executa instalatii electrice noi, sau modernizeaza instalatii electrice existente în următoarele domenii:

Instalaţii electrice de iluminat şi prize Tablouri electrice de distribuţie Instalaţii electrice de forţă şi de comandă Instalaţii electrice de curenţi slabi: Tv, internet, sisteme de alarmă Instalaţii de protecţie împotriva electrocutării: prize de pământ, paratrasnete

 

Dacă aveți o problemă la instalația electrică și aveți nevoie de un Electrician autorizat in Bucuresti si in zonele limitrofe, vă puteți baza pe ajutorul nostru. Ne adresăm astfel, tuturor companiilor dar şi persoanelor fizice. 

Este foarte important ca toate lucrarile de instalatii electrice sa fie realizate numai cu electricieni autorizati.

Puteți apela cu încredere la serviciile noastre pentru orice tip de lucrare în instalatii electrice: 

Lipsa tensiunii in locuinta   Avarii de orice natura la instalatia electrica   Defectiuni ale tablourilor electrice   Modernizarea tablourilor electrice   Inlocuirea sau repararea corpurilor de iluminat   Montarea de intrerupatoare sau prize   Cablare internet si TV   Instalarea de circuite suplimentare pentru AC, masina de spalat, plita electrica, etc   Montarea de protectii la supratensiune   Montarea de protectii impotriva electrocutarii   Montarea, instalare diferite aparate, puneri in functiune   Verificare instalatie electrica   Evaluare risc de incendiu   Revizii ale instalatiei electrice   Executie si masuratori prize de pamant   Montaj sisteme de protectie la trasnet (paratsnete)

Remediem cu succes orice defecțiune a instalației electrice, verificăm și îmbunătățim instalația electrică, oferindu-vă factură fiscală și garanție pentru toate lucrările executate.

 

Instalațiile electrice au un rol esential în viata si activitatea fiecăruia dintre noi, dar în ceea ce privește reparația și exploatarea acestora trebuie să tineți cont că instalațiile electrice ocupă locul 2 ca și grad de risc.

Asadar, este foarte important să alegeti un ELECTRICIAN AUTORIZAT pentru orice intervenție, extindere sau executie a instalațiilor electrice si din acest motiv este foarte important să ne alegeți pe NOI.

Înainte să ne contactați trebuie să mai știți următoarele:

In funcţie de volumul lucrărilor şi de gradul lor de complexitate, preţul lucrărilor noastre este negociabil; Toate lucrările se execută după încheierea unui contract agreat de ambele părţi; Lucrările se execută în termene negociate de comun acord cu beneficiarul; La terminarea lucrării oferim garanţie pentru lucrările efectuate.

  Dacă pentru un proiect dispuneţi de un buget fix, vă rugăm să ne comunicaţi ca să gasim o modalitate de a ne adapta acestuia pentru efectuarea lucrării.

Care sunt criteriile dupa care selectezi un Electrician autorizat pentru a face o lucrare la instalatia electrica in casa ta?

Foarte multi propietari au cunostinte putine despre instalatii electrice, cabluri, conductoare, protectii, dimensionarea instalatiei, cerinte necesare privind siguranta instalatiilor electrice sau pentru a repara sau a aduce modificari la instalatiile electrice rezidentiale.

 

Ceea ce aveti nevoie este un Electrician autorizat si de incredere. Dar cum esti sigur care este cel mai bun ELECTRICIAN pentru a rezolva problemele aparute in instalatia electrica a imobilului dumneavoastra?

Asociatia Romana a Electricienilor - AREL, asociatia profesionala cea mai reprezentativa in domeniul electric, sugereaza cateva elemente pe care sa le luati in considerare, atunci cand ai nevoie de un electrician autorizat:

  Construiti un imobil nou sau realizati o renovare importanta?   Aveti nevoie de reparatii sau modificari ale instalatiei electrice?   Au aparut consumatori noi si aveti nevoie de o suplimentare de putere?   Doriti includerea unor sisteme specializate cum ar fi: alarma de incendiu, alarma de securitate, sisteme de comunicatii?

AREL considera de asemenea ca urmatoarele criterii sunt foarte importante inainte de a lua o decizie in alegerea ELECTRICIANULUI AUTORIZAT potrivit:

Este un electrician autorizat si atestat pentru domeniul solicitat? Nu toti electricienii sunt autorizati si au cunostintele tehnice necesare, dar si instruire corespunzatoare pentru a executa anumite lucrari.  Pot prezenta referinte, au un portofoliu de lucrari care sa-i recomande pentru lucrarea solicitata de dvs? Asigurativa ca electricianul autorizat ales are o intelegere aprofundata asupra proiectului de instalatii electrice!

In cele din urma AREL sugereaza sa puneti urmatoarele intrebari electricianului autorizat inainte de a contracta o lucrare de natura electrica si anume:

Intrebati despre garantia oferita, dar si de existenta serviciilor post garantie Poate certifica in scris garantia lucrarii? Poate prezenta certificate de calitate pentru materiale si echipamentele electrice instalate? Poate respecta termenele negociate? Cunoaste si respecta standardele aplicabile? Asigurativa ca in contractul propus, specifica ca lucrarile vor fi executate cu respectarea standardelor si normativelor in vigoare.

 

Va oferim toate aceste criterii, pentru ca noi credem ca dumneavoastra in calitate de client aveti dreptul sa luati decizii avizate si in conformitate cu criteriile stabilite de Asociatia Romana a Electricienilor - AREL.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video