ATD System, Bucuresti - Constructii, amenajari interioare si exterioare Afisari: 1591
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 671
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Heliade Intre Vii, Nr. 29, Sector 2 (Zona Doamna Ghica ? Baicului), Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722567827; 0212500250
-------------------------
Web: Internet
  email: office@atdsystem.ro
  site: www.atdsystem.ro

 
Amenajari interioare  
Detalii  video  

Daca vei lua in calcul colaborarea cu ATD System, atunci te vei bucura cu siguranta de servicii de o calitate superioara in domeniul amenajarilor interioare. Reprezentam o companie specializata in acest domeniu si putem propune mereu servicii la preturi avantajoase. Iti vom oferi oricand cele mai avantajoase oferte pentru serviciile de care ai nevoie.

Indiferent de stil si preferinte, ATD System este partenerul ideal pentru amenajarea casei tale. Prestam o gama larga de servicii precum:

  • Gleturi
  • Zugraveli interioare
  • Zugraveli exterioare
  • Placari gresie si faianta
  • Scafe
  • Pereti despartitori
  • Aer conditionat instalatii sanitare si electrice
  • Mobilier la comanda
  • Tamplarie PVC sau Aluminiu
  • Intretinere instalatii sanitare
  • Schimbare instalatii sanitare
  • Manopera instalatii sanitare

Iti putem oferi oricand servicii de calitate in domeniul amenajari interioare, iar spatiile pe care le vom crea vor da mereu dovada de bun gust, vor fi aerisite, calde, originale si pline de personalitate. Putem transforma caminul tau in ceea ce de mult ti-ai dorit si putem tine oricand cont de toate cerintele si dorintele pe care le ai. Clientii cu care am colaborat deja sunt pe deplin multumiti de ceea ce le-am oferit.

Oferim servicii prompte in domeniul intretinerii instalatiilor sanitare si iti stam mereu la dispozitie cu solutii si metode eficiente pentru reparatia defectiunilor aparute. Serviciile de intretinere instalatii sanitare sunt foarte importante, deoarece numai in cazul in care te vei asigura de faptul ca functionarea acestora este una corecta, vei evita unele situatii neplacute.

Tinem mereu cont de parerea clientului in ceea ce privesc culorile si texturile si punem mereu in practica ceea ce isi doreste. Facem acest lucru deoarece consideram ca un spatiu trebuie conceput si amenajat in contrast cu personalitatea beneficiarului. Numai in aceste conditii se va simti minunat in locuinta sa, iar pentru noi acest lucru conteaza foarte mult. Daca vei avea parte de un interior nepotrivit, atunci atmosfera din interiorul acelui spatiu nu va fi niciodata una placuta. Pe de alta parte, o amenajare interioara nepotrivita, poate influenta negativ dispozitia locatarului si capacitatea acestuia de concentrare. Acesta este si motivul principal pentru care ne dorim sa oferim mereu lucrari de calitate pentru amenajari interioare Bucuresti, exact asa cum isi doreste clientul. Propunem mereu servicii de calitate, indiferent de cerintele pe care le aveti si suntem in masura sa ducem la bun sfarsit si cele mai pretentioase idei. Colaboreaza acum cu o firma constructii Bucuresti si nu trebuie decat sa ne contactezi pentru a beneficia oricand de lucrari exact asa cum iti doresti. Iti stam mereu la dispozitie cu solutiile potrivite in functie de necesitatile pe care le ai.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video