ZASS Electrocenter Timisoara - Comercializare electrocasnice Afisari: 3112
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 1542
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Maresal Constantin Prezan, nr.140 D-E, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0356800880; 0372758322
-------------------------
Web: Internet
  email: office@zassproteus.ro
  site: www.zassproteus.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Misiunea companiei ZASS PROTEUS & CO. este de a identifica produsele si serviciile perfect adaptate nevoilor tale de:- Confort- Siguranta- Inovatie in imbunatatirea stilului de viata- Economie de timp in activitatile casnice, de ingrijire personala si relaxare / delectare in sanul caminului tau. Toate acestea pentru a te bucura de mai mult timp cu cei dragi.

 

VALORILE COMPANIEI

1. Onestitate2. Orientarea catre client3. Promovarea noului ca si responsabilitate4. Adaptarea produselor la toate nevoile5. Implicare 100%OnestitateScopul nostru depaseste cu mult vanzarea de produse electronice si electrocasnice, cautarile noastre sunt spre NEVOILE tale identificate in PRODUSE si SERVICII.Astfel - sinceritatea, onestitatea si corectitudinea - de ambele parti este o valoare si conditie obligatorie pentru a ne indeplini scopurile.Orientare spre clientConsultantii nostri de vanzari dispun de un nivel ridicat de pregatire tehnica si profesionalism pentru a raspunde cat mai bine, flexibil si obiectiv solicitarilor tale legate de PRODUSELE si SERVICIILE ZASS ELECTROCENTER.- Pentru a avea parte de cat mai multe beneficii! - Promovarea noului ca si responsabilitateCompania are o preocupare permanenta spre identificarea si promovarea produselor cu un grad mare de inovatie astfel incat rezultatul final sa fie un grad mai mare de satisfactie al clientului final precum si imbunatatirea stilului de viata.Adaptarea produselor la toate nevoileNoul concept  este rezultatul experientei de 18 ani al companiei in retail-ul din Romania. Clientul nostru poate gasi o gama perfect adaptata necesitatilor sale, pentru noi fiind importanta nevoia clientului indiferent de stare sociala, nivel de venituri, educatie sau profesie.Implicare 100%Eforturile noastre continue de a satisface cat mai bine nevoile tale, ne-au ajutat ca astazi sa-ti putem oferi nu doar simple produse, ci si servicii complete , unele dintre ele UNICE in piata de profil din Romania:- Prima recomandare;- Montaj gratuit la domiciliu- Banii inapoi garantat- Discount de buna vecinatate- Transport gratuit la domiciliu- Negociere direct in magazin

- Suport in luarea unei decizii de cumparare.Orientarea spre client este obiectivul principal . 

VIITORUL ZASS ELECTROCENTER

Planurile noastre de viitor sunt pentru tine !1. Impreuna spre viitor – doar  tinand cont de sugestiile dvs. putem adapta serviciile noastre spre a anticipa viitorul.2. Magazine si locatii pe gustul tau - perfect adaptate nevoilor tale, pentru aceasta am creat doua concepte :- ZASS Electrocenter destinat comunitatilor medii si mari,- ZASS Shop destinat comunitatilor mici. 3. Incredere si Stabilitate - pentru aceasta vom diversifica produsele din gama actuala, insa fara a renunta la lucrurile cu care te-ai obisnuit, ce ne-au consacrat sau la valorile care ne directioneaza:- Relatie client - vanzator, bazata pe suport si sprijin- Onestitate si Corectitudine- Oferte pentru toate gusturile si veniturile- Produse fiabile si de calitate- Incredere in serviciile si produsele promovate.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video