Xyngular Romania Afisari: 297
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 187
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727820212
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@xyngular.ro
  site: www.xyngular.ro

 
XYNG - ENERGIE PENTRU VIATA!  
Detalii  video  

Iti doresti sa ai energie pentru a face tot ce ti-ai propus?

Iti doresti sa poti lucra eficient?

Iti doresti sa slabesti sanatos si fara eforturi?

Energia naturala produsa de XYNG iti ofera o stare de bine constanta. Mai mult decat atat, iti sporeste energia si puterea de concentrare si creaza un efect termogenic care te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus mai rapid si mai usor!

Acum intelegeti de ce numim XYNG - “FUEL 4 LIFE”

XYNG - Energie pentru viata!.  

Ai cel putin 6 MOTIVE pentru care sa alegi XYNG - ENERGIE PENTRU VIATA! 

   •   Te ajuta sa scapi de kilogramele in exces.

   •   Are efect energizant.

   •   Te vei simti odihnit, bine-dispus si plin de energie.

   •   Iti asigura o putere mai mare de concentrare.

   •   Te ajuta sa ai o dieta echilibrata.

   •   Te ajuta sa fii mereu cu mintea limpede

Ce este XYNG?

XYNG este un supliment nutritiv 100% natural, cu o reteta incredibila ce contine elemente din plante, vitamine si minerale, puse intr-o formula unica care sa te ajute cu un plus de energie, putere de concentrare mai mare si o stare de bine cum nu ai mai simtit pana acum. In acelasi timp iti creste metabolismul si iti regleaza pofta de mancare.  

Lipsa energiei este cel mai mare factor care duce la sedentarism.Cel mai simplu mod de a pierde kilograme si de a te mentine la o greutate sanatoasa nu este sa mananci mai putin, ci sa te misti mai mult. XYNG iti ofera acel plus care sa te ajute de-a lungul unei zile intregi. Doar cu XYNG vei reusi sa duci o viata activa si sanatoasa, lucru care te va face sa te simti minunat!  

XYNG reprezinta o solutie complet naturala pentru un stil de viata echilibrat. Cu XYNG te simti incredibil chiar si atunci cand tii regim!  

Ingredientii nutritionali

Vitamina B6 - Are un rol extrem de important in formarea hemoglobinei, in metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor si lipidelor, fiind si stimulent muscular. Asigura buna functionare a sistemului nervos, a maduvei osoase, producerea de globule rosii,  controleaza echilibrului sodiului si al potasiului, al sistemului muscular si osos. De asemenea, ajuta la formarea mai multor neurotransmitatori, motiv pentru care este considerat un nutrient esential in reglarea proceselor mentale si a starii de spirit.  

Calciu (din Coral) – Este cel mai important mineral al organismului, avand un rol esential in dezvoltarea oaselor si a danturii. Detine, de asemenea, un rol important si in transmiterea impulsurilor nervoase, fiind un tonic al sistemului nervos si consolidand echilibrul functional al acestuia. Calciul ca si Coral este un supliment natural recomandat persoanelor care tin regim deoarece contine sute de vitamine si minerale necesare pentru buna functionare a organismului, inclusiv vitamina D si magneziu. O cantitate suficienta de calciu in organism poate preveni durerea musculara, aparitia anumitor afectiuni ale sistemului osos si a crampelor musculare.  

Magneziu (din Corali) - Ajuta la controlarea tensiunii arteriale si sa asimilam potasiu si calciu. Expertii au demonstrat ca prin adaugarea calciului si a magneziului intr-o formula de energizare a organismului si de control al greutatii, rezultatul a fost mult mai eficient, mentinandu-se echilibrul PH-ului.

Crom (Polinicotinat) - Este demonstrat faptul ca avand o activitate biologica mai buna decat alte forme de crom, inclusiv picolinatul, polinicotinatul de crom ajuta in stabilizarea  nivelului de glucide din sange. Poate reprezenta un element principal in sinteza colesterolului, a grasimilor si a proteinelor. Polinicotinatul de crom din legatura crom-niacin (Vitamina B3), a fost identificat de cercetatorii Guvernului Statelor Unite ale Americii ca o componenta activa de FTG (Factor de Tolerata la Glucoza). Este responsabil pentru asimilarea insulinei de catre receptorii aflati pe membrana celulelor. Polinicotinatul de crom are o activitate biologica mai mare decat alte suplimente nutritive de slabit pe baza de crom picolinat.  

Vanadiu - Cateva studii indica Vanadiul ca fiind un micro-nutrient cheie. Vanadiul ajuta reglarea glucidelor la diabetici. Impreuna cu cromul care e benefic  pentru ei, vanadiumul este uneori folosit pentru suplimente de crestere in masa musculara. Diabeticii, culturistii si antrenorii de fitness vor fi acum atrasi sa foloseasca XYNG si datorita altor beneficii pe langa un plus de energie, scaderea apetitului si sporirea bunei dispozitii.  

Cacao neagra (seminte) – Ajuta la cresterea metabolismului si sporeste senzatia de satietate (Te vei simtii satul!). Aceasta samanta contine si substanta respontabila pentru acea “euforie” data de ciocolata.  

Floarea de Geraniu - Ca si supliment nutritiv a fost folosit pentru a stimula pierderea in greutate. De asemenea este folosita si pentru efectele sale de decongestionant nazal, astfel unii au senzatia ca pot respira mai bine dupa ce au luat acest supliment.  

Feniletamina (reteta de microminerale) - Cercetatorii cred ca organismul nostru elibereaza in mod natural aceasta substanta atunci cand suntem indreagostiti, astfel creand efectul de stare de bine.  

Frunza de Orz - Are mai multe proteine si fibre decat o portie de spanac crud. Sucul din frunza de orz contine antioxidanti, enzime si alte fito-chimicale care neutralizeaza radicalii liberi si alte chimicale daunatoare, incluzand aici pesticidele si conservantii alimentari. Aceasta frunza contine cantitati mari de beta-caroten, acid folic, calciu si cateva vitamine B, facand din aceasta o sursa foarte buna denutrienti. Sucul de orz contine si vitaminele C si E, care sunt mult mai eficiente atunci cand sunt combinate.  

Varecul -  Hraneste glanda tiroida si ajuta la mentinerea functiilor ei si a unui metabolism sanatos.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video