Xyngular Romania Afisari: 297
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 187
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727820212
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@xyngular.ro
  site: www.xyngular.ro

 
Castiga cu XYNGULAR !  
Detalii  video  

Ti-ai dorit vreodata sa dezvolti o companie pe plan mondial? Cu Xyngular poti reusi fara prea mult efort!

Acum este momentul sa afli totul despre Planul de Recompensare Xyngular! Nu vei mai sta ore in sir in picioare sau la birou, nu vei mai fi nevoit sa astepti nerabdator promovarea pe un post mai bun, sa astepti perioade indelungate de timp pentru a-ti primi salariul sau comisioanele si sa fii nevoit sa-ti atingi targetul la sfarsitul fiecarei luni.

Datorita unui Plan de Recompense inovator care le ofera Distribuitorilor posibilitatea de a creste rapid si de a deveni parteneri in acest business, Xyngular te incurajeaza sa participi la cresterea intregii companii.

Ca membru Xyngular construiesti o organizatie bazata pe volum si esti platit. Este atat de simplu!

Echipa XYNGULAR Romania te va ajuta!

Fiecare membru al companiei te ajuta sa reusesti, iar acesta este un lucru extraordinar! Imagineaza-ti cum ar fi ca imediat dupa ce devii distribuitor Xyngular sa ai alti distribuitori inscrisi sub tine. Ar fi incredibil, nu-i asa?

Cu Xyngular acest lucru este real! Pentru ca prima linie este extrem de importanta, cei care s-au inscris inaintea ta te vor ajuta sa-ti cladesti afacerea. Bazandu-te pe sprijinul lor cu siguranta vei creste mult mai repede si vei avea venituri cu mult mai mari.

Este un concept inovator, ideal, prin care oamenii se ajuta intre ei la nivel global pentru a avea o situatie financiara mai buna, indiferent de organizatiile din care fac parte. Pe masura ce compania se dezvolta, fiecarui distribuitor ii creste profitul.

Distribuitorii aduc profit. Ca distribuitor Xyngular castigi comisioane din Profitul Vanzarilor, un Bonus de Start de 100$, un Program de Recompensare Rapida care iti asigura 24$ la fiecare pachet achizitionat de catre un distribuitor nou inscris de tine in prima sa luna si 12$, 8$ si 6$ in cazul pachetelor comandate la nivelul 2,3 si 4. In plus, poti castiga Venituri Reziduale adunate de la cele 8 niveluri inferioare tie.

Pe langa toate acestea mai este planul 12 Global Profit Pools, o suma echivalenta cu 12% din totalul vanzarilor companiei transformata in bonusuri pentru distribuitori. Astfel, Xyngular returneaza distribuitorilor un procent semnificativ din vanzari.

De ce sa devii Distribuitor Xyngular

Xyngular este o companie unica, energica si antrenanta care atrage cei mai buni Distribuitori oferindu-le un produs inovator de o calitate incontestabila, cel mai eficient Plan de Recompensare si cea mai buna companie. Votul oamenilor care s-au inscris deja in Xyngular l-au facut sa devina Numarul 1 dintre joburile pe care le poti face de acasa. Sunt oameni care se muta din alte companii de MLM la Xyngular datorita conditiilor excelente pe care aceasta companie le ofera.

Sincronizarea este perfecta, Planul de Recompensare este imposibil de ignorat, iar compania este una solida.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video