X Fitness Afisari: 453
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Gimnastica, fitness Vizitatori: 296
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Floreasca, nr. 141-143, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727339889
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.xfitness.ro;

 
Prima generatie X Fitness  
Detalii  video

Proiectul nostru a fost inca de la bun inceput puse sub semnul indoielii de multi mai ales ca prespunea o modalitate mai putin obisnuita de a face fitness care nu implica nici un fel de aparate ci doar greutatea propriului corp, gantere si bare de tractiuni, intr-o serie de programe foarte variate si intense. Asa ca pentru a demonstra eficienta acestui tip de fitness, celorlati dar in ultima etapa si noua insune, am decis sa organizam un grup pilot care sa testeze alaturi de noi unul din programele de intensitate medie spre avansat, timp de luni.

 

Am dat sfoara in tara si am strans 14 voluntari, baieti si fete, de varste cuprinse intre 23-37 ani, dispusi sa incerce un mod de fitness neconventional si de a face o schimbare radicala in stilul de viata si dieta.

 

Nivelul de fitness si conditie fizica a fost in general mediu iar unele cazuri destul de slab insa aproape toti au reusit sa faca fata si sa duca programul pana la bun sfarsit.

 

Am avut 3 reguli simple:

  • plan de nutrititie controlat in functie de fiecare etapa de intensitate din programul de fitness
  • prezenta maxima pe cat posibil insemnand de 6 ori pe saptamana cate 1 ora sau 1 ora si jumatate in functie de tipul de sedinta
  • angajamentul tuturora ca, cu fiecare sedinta va lucra din ce in ce mai intens.
  • In mare cu totii am urmat de aceste reguli, si chair daca atunci cand am tras linie la final, media prezentei nu a fost chiar de 6 ori pe saptamana sau nu s-a respectat intru totul planul de nutritie, cu toate acestea rezultatele au fost peste asteptari in cele mai multe din cazuri: de la pierderi masive in greutate, pana la reduceri considerabile in centimetri talie, coapse etc, definire musculatura, reducere pondere grasime corporala etc.

     

    Insa principalul castig pentru toti dincolo de aceste rezultate a fost intr-adevar schimbarea perceptiei asupra fitness-ului si sportului in general, a stilului de viata si dobandirea unei conditii fizice si a unui tonus excelent.

    Iata mai jos cateva din opiniile celor care au participat la acest grup pilot de fitness. Va asteptam si pe voi cu drag sa vi ne alaturati din 28 septembrie la noile grupe pe care le incepem in cadrul salii de fitness proaspat deschise pe Calea Floreasca, 141-143.

     
    Galerie foto (2)
    [Image #1] [Image #2]
    Prezentare video