Viz Construct - Consultanta in constructii si in domeniul achizitiilor publice, servicii de proiectare, Bucuresti Afisari: 62
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Arhitecti (proiectare, consultanta) Vizitatori: 12
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Andronache, Nr. 41,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766690739
-------------------------
Web: Internet
  email: razvan.viziteu@vizconstruct.ro; office@vizconstruct.ro
  site: vizconstruct.ro

 
Viz Construct  
Detalii  video  

Orice constructie porneste de la o idee.Noi o punem în practica.

Având sute de colaborari cu institutii publice si constructori privati, noi punem bazele unor proiecte reusite datorita experientei acumulate de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, orice proiect care pare imposibil de dus la bun sfârsit, pe noi ne ambitioneaza si ne determina sa gasim cea mai buna solutie pentru realizarea lui.

Stim cât de importanta este pentru clientii nostri respectarea tuturor cerintelor proiectului si mai ales a termenelor limita, de aceea Viz Construct are o echipa tânara si entuziasta care raspunde cu succes cerintelor existente pe piata, se adapteaza la solicitarile clientilor si livreaza la timp solutiile tehnice potrivite pentru fiecare cerinta în parte.

Valorile companie

iCorectitudine

 Profesionalism

 Seriozitate

Echipa Viz Construct este formata în jurul unui set de valori morale bine definite, de care tine cont în orice situatie. Abordam cu profesionalism orice proiect, indiferent de marimea acestuia si de resursele pe care le implica.

Seriozitatea noastra este vizibila în toate stadiile de dezvoltare a proiectelor. De asemenea, pentru noi, corectitudinea este foarte importanta, în egala masura fata de clienti, de colaboratori sau de colegii din domeniu.

 

Echipa noastra

Echipa Viz Construct este formata din numerosi specialisti în domenii conexe constructiilor, care reusesc întotdeauna sa colaboreze cu succes si sa livreze la timp cele mai exigente proiecte.

Acestia îsi pun vastele cunostinte în slujba proiectului dumneavoastra pentru a se asigura ca totul este realizat ca la carte.

Echipa noastra este formata din:

Ingineri proiectanti

specializati în arhitectura, constructii civile, instalatii si drumuri

Ingineri specializati în întocmirea devizelor

pentru urmatoarele domenii: arhitectura, constructii civile, instalatii, drumuri, restaurare monumente istorice

Specialisti în consultanta pentru achizitii publice

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video