VEST GRUP INSTAL Bucuresti - Instalatii sanitare, termice, ventilatii Afisari: 2479
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 937
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Comana, nr. 9B, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212220445 ; 0728876120
-------------------------
Web: Internet
  email: office@vestgrupinstal.ro
  site: www.vestgrupinstal.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Suntem specializaţi în servicii complete de instalaţii, executăm şi oferim consultanţă pentru o largă gamă de lucrări precum:

Instalaţii sanitare, termice, ventilaţii, climatizare şi electrice Lucrări de branşamente externe şi posturi transformareConstrucţii civile şi industriale

Soluţiile la cheie de instalaţii sunt executate cu personal propriu, calificat, sau în regim de subantrepriză şi acoperă toate etapele de lucru, de la proiectare, execuţie, service şi mentenanţă, la consultanţă şi soluţiii de sustenabilitate energetică şi de mediu.

Suntem certificati ANRE, IGSU, ISCIR, ISO 9001: 2008. Toate certificările obţinute atestă responsabilitatea noastră şi angajamentul pentru proiectele pe care le realizăm pentru clienţii noştri.

Datorită seriozităţii şi valorilor înalte dovedite de echipa noastră de specialişti, lucrăm cu companii şi branduri recunoscute, în proiecte complexe executate pentru clienţi precum: BRD, Route 66 (Aeroportul Henri Coanda), Brioche Doree (Aeroportul Henri Coanda), Novensys.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video