Pacego - Service instalatii gaze naturale si instalatii termice, Bucuresti Afisari: 748
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 342
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Troscotului, Nr.7, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730887322; 0213443449
-------------------------
Web: Internet
  email: office@pacego.ro ; verificari@pacego.ro
  site: www.verificari-instalatii-bucuresti.ro

 
Despre firma Pacego  
Detalii  video  

Proiectare instalatii gaze naturale

Echipa noastra este formata din profesionisti specializati în proiectarea instalatiilor de gaze naturale, pregatiti sa raspunda solicitarilor în cel mai scurt timp si în cel mai eficient mod..

Executie instalatii gaze naturale

Pentru executia instalatiilor de gaze naturale, PACEGO S.R.L. ultilizeaza cele mai bune materiale si realizeaza lucrarile la cele mai mici preturi de pe piata.

Verificari si revizii instalatii gaze

PACEGO S.R.L., autorizata de A.N.R.E. din anul 2007, efectueaza verificari (obligatorii la 2 ani), revizii (obligatorii la 10 ani), si remedieri ale instalatiilor de gaze naturale.

Interventii instalatii gaze naturale

Firma noastra intervine pentru remedierea defectiunilor aparute la instalatia de gaze naturale sau aparatelor de utilizare care folosesc drept combustibil gazele naturale.

Proiectare instalatii termice

Echipa noastra este formata din profesionisti specializati în proiectarea instalatiilor termice si sanitare, pregatiti sa raspunda solicitarilor în cel mai scurt timp si în cel mai eficient mod..

Executie instalatii termice

Pentru executia instalatiilor termice, firma noastra ultilizeaza cele mai bune materiale si realizeaza lucrarile la cele mai mici preturi de pe piata.

Verificari si revizii centrale termice

PACEGO SRL – firma autorizata ISCIR efectueaza verificari si revizii periodice ale instalatiilor termice la cererea consumatorului.

Service centrale termice

Cu ajutorul personalului calificat din cadrul echipei, PACEGO SRL ofera service pentru centralele termice ale consumatorilor.

Garantia oferita pentru lucrarile noastre nu este un lucru impus de lege, ci o modalitate de a va dovedi calitatea serviciilor oferite si profesionalismul nostru neconditionat.

De ce Pacego ?

  • Calitate
  • Profesionalism
  • Rapiditate
  • Seriozitate
  • Preturi accesibile
  • Garantii

Instalatorul va recomanda :

  •  Contractul de service pentru centrale termiceEste interzisa utilizarea centralelor termice care nu au efectuata verificarea tehnica periodica de o firma autorizata ISCIR si atrage decuplarea de la reteaua de combustibil gazos a acestuia. Daca aveti o centrala...Read more →
  • Detectorul de gazeDetectorul de gaze este un aparat dotat cu senzori care permit detectarea prezentei gazelor într-o anumita zona (incinta sau mediu ambiant). Detectoarele de gaze sunt folosite frecvent în echipamente de siguranta, pentru...
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video