Irina Casa cu Prajituri, Cofetarie - Bucuresti Afisari: 2248
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Cofetarii, patiserii Vizitatori: 1137
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Liviu Rebreanu, Nr.12, bl. K2, Cartier Titan Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0731323192
-------------------------
Web: Internet
  email: cofetariairina@yahoo.ro
  site: www.casacuprajituri.ro

 
Despre Irina Casa cu Prajituri  
Detalii  video  

Ne aflam in cartierul Titan, vis a vis de metrou Titan, in intersectia bulevardelor Nicolae Grigorescu si Liviu Rebreanu. Daca nu poti veni special pentru a ridica produsele, iti oferim serviciul de livrare, pentru ca nu-i asa, timpul este o resursa extrem de pretioasa.

Ofera-ti momente frumoase! Cand ne vizitezi, fa-ti putin timp sa vizitezi si parcul IOR, la cateva minute de cofetaria noastra sau sa savurezi prajitura in cofetarie, alaturi de o cafea excelenta, marca MUSETTI.

La ce sa te astepti de la torturile si prajiturile noastre?

La o experienta absolut deosebita! Vei fi  absolut surprins si incantat. Texturi catifelate, blaturi pufoase, moi, insiropate, fructe parfumate si dulci, imbinari creative de arome, parfum de proaspat si de dulce. Indiferent ca iti plac gusturile mai vanilate si mai racoroase sau mai intense daca esti iubitor de ciocolata, stim sigur ca o sa doresti torturile Irina si la urmatoarea intalnire cu cei dragi. Te imbiem la gusturi bune, facute cu dragoste pentru calitate si savoare. Stim ca dulciurile ingrasa insa “putin si bun” face viata mai frumoasa si mai interesanta.

CUM FACEM PRAJITURILE

De ce sa dai din maini si sa faci ordine, daca poti veni la Irina – Casa cu Prajituri, unde si noi facem prajituri din aceleasi ingrediente ca si tine, multe chiar mai bune decat cele la care avem acces in supermarketuri si piete. In felul asta primesti felicitari din partea celor cu care imparti prajiturile noastre pentru alegerea grozava pe care ai facut-o. In plus, devii un pic mai bogat, cu timp salvat pentru a face lucrurile semnificative din viata ta!

Produse savuroase si variate, de la produsele clasice din copilaria noastra pana la tendintele actuale in cofetarie

Cofetarese talentate si iubitoare de gust bun, care stiu cofetarie adevarata, cum se spune, facuta de la cap la coada, vin la munca zilnic stiind ca munca lor este apreciata de clientii care raman fideli dar si de clientii care vin sa guste pentru prima data produsele Irina. Suntem mandri ca stim sa imbinam clasicul si modernul. Oferim produse clasice care sa ne aduca in prezent bucuria trecutului precum amandine si savarine dar si produse moderne, care ne rasfata cu rafinamentul si eleganta lor precum mousse cu ciocolata belgiana, macarons, bezea facuta cu rabdare, reductii de fructe si alte tendinte din cofetaria internationala.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video